Povestea vorbei blonde Cu si despre Sidex


A fost odata ca niciodata un mare si brav lider de federatie sindicala caruia ii placea sa vada blond in fata ochilor  printr o anumita tara . Este drept ca pe atunci ii mergea bine jucaria cu fondurile europene si si nu numai asa ca avea bani de plecat prin diverse tari straine Dra blonda. Acum nu mai conteaza ca in acest timp industria pentru care ar fi trebuit sa lupte se ducea la vale iar el nu se prea rupea cu lupta pentru ca cica nu prea l ar fi lasat altii. , spun gurile rele . Ideea este ca povestea spune ca in timp ce era plecat putintel sa vada blond in fata ochilor a fost atit de rapit de ceea ce vedea incit nu a raspuns la telefonul dat de un lider de sindicat care se afla in greva impreuna cu oamenii lui pentru a obtine drepturi sindicale, ceea ce acel lider le a si obtinut. Acum nici nu mai conteaza ca acel lider de sindicat impreuna cu sindicatul pe care il conduce s a retras nu demult din aceasta minunata federatie condusa de acest brav lider care cred ca a fost mai mult preocupat sa ii creasca veniturile decit de multe altele dar asta e o alta poveste.. In rest orice asemanare sau legatura  cu personaje reale , inclusiv cu personajul din poza , este absolut intimplatoare asa cum este absolut nereal un mesaj blond primit ieri pe la ora 14 pe pagina de fb  de la o persoana cu care marele lider spune oricui il intreaba ca nu are nicio treaba  . In rest astept cu nerabdare sa aflu daca este adevarat sau nu  ca sora acestui mare lider de sindicat a cistigat si ea niscai banuti din derularea unui program european de catre organizatia pe care distinsul sau frate o conduce si daca acest lucru este legal.si cum mai sta treaba cu prioiectele europene si cu conturile federatiei pe care o conduce in mod minunat.  Si in rest poate vor intelege si siderurgistii cine ii reprezinta pe la Bucuresti si pentru ce numai naiba stie mai ales ca nici contract colectiv la nivel de ramura nu exista Dar cica este misto sa stai in vila cu etaj unde ti ai tras sediu de federatie , desi in proprietatea organizatiei sunt 3 locuinte  din care una putea fi transformata in sediu,  si unde ti ai amenajat un miniapartament ca ,  oaspetii din afara trebuie primiti cum se cuvine, lucruri care bineinteles ca nu sunt adevarate. Pentru cei care nu vor intelege esenta acestui text vreau sa le spun doar atit ca atunci cind esti ocupat sa cistigi bani ca sa ai bani de plimbari prin strainatate sau de facut cadouri scumpe mai bine te lasi de meseria de lider de sindicat daca nu te mai pasioneaza sa lupti pentru oameni si cind taci milc si nu ai nicio reactie cind se inchide o uzina la actuala fabricuta. Magda CONDOS- acest te4xt este un pamflet si trebuie tratat ca atare

Advertisements

4 thoughts on “Povestea vorbei blonde Cu si despre Sidex

 1. Mihaela (Spania)
  mihaela83@yahoo.com.es

  Ieri curtezană la aristocraţi,
  azi PROSTITUATA la agramaţi.
  De sărăcie biata domnişoară
  continuu e-n viaţă uşoară.
  Uşoară, oare-aşa să fie?!
  Atunci de ce nu iau atare cale
  cei ce trăiesc în avuţie
  sau cei cu funcţii şi parale?!
  Şcolită, elegantă şi-n putere,
  frumoasă, coşcogea muiere,
  cândva la curte, azi în baruri,
  îşi vinde trupul la balauri.
  Ieri curtezană, azi prostituată,
  dar nu ştiu când era mai bine,
  că permanent sărmana fată
  a deservit nişte jivine.
  De ce?! Atât de mult doreşte?
  Nu cred, că-i om şi ea, fireşte,
  şi-ar vrea sărmana să trăiască
  ca orice fire omenească.
  Nu-i vina ei şi nici n-a fost
  că viaţa-i trece fără rost.
  În sărăcie este vina,
  iar guvernarea – e pricina.
  Nu cred că viaţa i-i uşoară,
  chiar şi fiind DESTRABALATA.
  Sărmana domnişoară,
  ieri curtezană, azi PROSTITUATA.

 2. lupta liderilor ăcut în tot acest timp.
  Singura speranţă pe care o avem, în sensul că în România va fi instaurată din nou starea de normalitate este legată de Uniunea Social Liberală. O majoritate USL în viitorul Parlament ar asigura o guvernare USL în următorii patru ani. O guvernare bazată pe transparenţă, competenţă şi cinste, cu alt model şi alte standarde, fără politizare şi cu profesionişti. Cu un Parlament majoritar USL, cu guvern USL, cu reprezentanţi USL la Primăria şi Consiliul Judeţului Galaţi, avem convingerea că aceasta este formula ideală pentru viitorul nostru şi al copiilor noştri.
  Noi şi familiile nostre ştim cum vrem să trăim în România de după 9 decembrie. Pentru că ştim cum vrem să arate viitorul copiilor noştri, duminică 9 decembrie, vom vota candidaţii USL la alegerile parlamentare!
  Mircea SCÂNTEI – Preşedinte FS METAROM
  Gheorghe BEZMAN – Preşedinte Sindicatul Siderurgistul AMG Galaţi
  Cristian EFTIMIE – Prim Vicepreşedinte
  Vasile CRISAN – Secretar General
  Nicusor POSTOLACHE – Vicepreşedinte
  Danut ONICA – Vicepreşedinte
  Marius DRAGAN – Vicepreşedinte
  Doru MODIGA – Vicepreşedinte
  Nelu MACOVEI – Vicepreşedinte este adevarul.ei l-au creat.

 3. -Au votat si au indemnat metalurgistii si galatenii sa voteze pe cei ce au distrus siderurgia!Modelul fss este usl.USL si FSS v-au vindut drepturile!

 4. Cand sa se ocupe si de treburile sindicatului, daca isi imparte timpul intre o blonda si o bruneta! Trebuie sa le faca fericite pe amandoua si sa le sustina financiar cu…bani europeni, doar sunt cetateni europeni, nu?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s