Niste concluzii.Cu si despre Sidex si nu numai


As vrea sa cititi fiecare aceste rinduri si sa reflectati la sensul cuvintelor lor. Aici nu ma adresez slugilor sau anumitor baieti care au ordin nu sa comecteze ceea ce scriu eu , aratind si demonstrind ca eu mint , ci doar sa mas atace pt a ma denigra. Asta e o tactica securistica pe care nu dau doi bani asa ca las comentariile acelea pline de minciuni pentru ca nu ma sperie deloc si nici nu ma ingrijoreaza. . Lectura placuta !
”Concluziile anului 2012: Uita-te doar inainte, respecta-ti familia , omagiaza eroii, tine-ti prietenii aproape si dusmanii si mai aproape…se intampla ca tocmai cei din urma sa te ajute mai mult, nu iti pierde timpul cu oamenii care doar vorbesc fara sa dovedeasca nimic prin fapte, sa nu ai incredere in nimeni..pleaca de la premisa: nimeni nu te iubeste, cea mai buna strategie este atacul, nu lasa niciodata garda jos, ceea ce trebuie sa fie- va fi, nimic nu este intamplator, nu exista coincidente, nimic nu este ceea ce pare a fi, nu te multumi cu putin, adevarata putere este in tine, invata-analizeaza-indoieste-te , asculta, viseaza, doreste-ti…( Simona Maria). Cam asta este valabil si in cazul a tot ce are legatura cu Sidexul. Sa va dea unora din voi atita sanatate , fericire si liniste sufleteasca cit este de adevarat ceea ce scrieti la comentarii la ordinul unora sau altora.. Si pentru ca mizeria umana trebuie sa se vada am decis sa nu sterg niciun cometariu si sa astept inca raspunsul de la Mos Craciun legat de banii sindicatului Siderurgistul unde vad ca nu s a facut niciodata nimic public  dupa fuziune legat de citi bani erau in contul fiecarui sindicat si citi bani sau adunat in contul noului sindicat. Asa de chichi. Magda CONDOS_ acest text este un pamflet si trebuie tratat ca atare

11 thoughts on “Niste concluzii.Cu si despre Sidex si nu numai

 1. Foarte frumoase cuvinte,pacat ca d-voastra nu va apartin decat blestemele din final.
  Vi se pare normal sa blestemi pe cineva in Postul Craciunului,domnisoara ? Oare nu-i instigati pe cei care “va ataca” spunandu-le slugi,mamaligi,analfabeti etc ? Nu-mi permit sa va dau sfaturi insa ar trebui sa va schimbati si d-voastra atitudinea inainte de a astepta ca altii sa se schimbe.Deocamdata blogul asta arata ca o cocina de porci in care vrand nevrand va scaldati si d-voastra.

  Sarbatori cu bine si un an 2013 cu mult mai bun decat cel care incheie !

  • Ghici cighitoarea mea
   condoms@yahoo.com
   91.227.221.14
   BAI MOS CRACACACIUN TU CE CAUTI IN COCINA CA POATE MAGDALENEI II PLACE SI ARE ORGASME STAND IN INCAPERI
   INSALUBRE ? TE BLESTEM SI IO MAGDALENO.SATI CADA DINTII DACA NUI ASA. CUM,TI-AU CAZUT DEJA ??????

  • Nu sunt blesteme ci urari . Doar cei care scriu din proprie initiativa scriu numai lucruri adevarate deci le am facut o urare . Dar cu i am instigat ? Nu vedeti ca doar le fac urari, ii fac bravi lideri si luptatori. Da si poate aveti dreptate imi voi schimba atitudinea pt ca am ajuns la concluzia ca nu poti face bine cuiva bine cu forta si nici unui orb nu ii poti fdeschide ochii cu forta. REPET EU DACA AS PARTICIPA LA NEGOCIERI NU AS CERE NIMIC LEGAT DE SALARIZARE CI ACORDAREA DE ENERGIE CU CONDITIA CA PATRONATUL SA NU MAI TAIE CAPACITATI DE PRoPDUCTIE; SA FACA INVESTITII SA MENTINA LOCURILE DE MUNCA: oRicum nu va fi niucio crestere salariala anul acesta din informatiile mele dar sa dea domnul sa ma insel. Asa cum cred ca ma insel cind spun ca nu poti salva un combinat cu niste angajati adormiti in mod expres, cu majoritatea liderilor agatati, cu niste galateni carora nu le pasa ce va fi cu acest combinat si cu niste politicieni care indiferent de culoare nu vor face nimic atita timp cit vad ca e liniste si pace. Deci sa ne bucuram in cea mai mare liniste cind se mai taie o uzina, cind se mai da o schenma de plecari voluntare, si sa ne bucuram ca cei care lucreaza la demolarea otelariei cistiga dublu fata de cei care lucreaza la elaborarea otelului. Nu este minunat? Eu zic ca da

   • Doamna ziarista va dau un exemplu.Cand nu-ti poti plati intretinerea la un apartament cu 4 camere,vinzi si te muti intr-un apartament cu 2.Daca esti prost si bei banii vinzi iara si te muti intr-o garsoniera,apoi ramai pe drumuri.Problema nu-i ca se taie capacitati care nu vor mai fi repornite vreodata ci ca nu se investesc banii rezultati in retehnologizarea sectiilor care vor ramane.Daca bagi o parte din fierul vechi rezultat in productie iar restul il vinzi ptr salarii nu te alegi cu nimic in cele din urma.

 2. Domnilor la noi in comuna sia deschis magazin unu care mirosea a cocs si dorea sa impresioneze fetele de gradinita aratand o legtimatie sindicala.Probabil dorea sa candideze la primarie dar na mai apucat ca lam luat la goana cand neam dat seama ca vindea pui vineti refrigerati si rachiu facut din pufoaice murdare.

 3. PAI MAGDALENA SCRIE NUMAI DUPA DICTAREA LUI COBRA ALTFEL E ZERO BARAT !!!! SI CUM COBRA E CUPRINS DE SPIRITUL CRACIUNULUI MAGDALENA A RAMAS IN PANA DE IDEI.VREI SA STII UNDE IS BANII.UITE CA DE TOT DE CHINCHI NU-TI SPUNEM.
  MEREM CU EI LA TARFE ? VENIM SI LA TINE ????

 4. -E AJUNUL CRACIUNULUI OAMENI!
  Ce faceti tot anul nu ajunge sa opriti citeva zile!Ce dictare ii fac eu lui Magda?Ti se pare tie ca Magda are nevoie de dictarea mea!Mai era unul BGS care spunea ca de va obtine Bezman 8,5% Magda se va oftica!Magda dupa cum vad spune ca va fi fix 0%,cu toate ca eu am anuntat-o ca va fi o majorare de maxim 3%(isi vor scoate ei sub diferite forme acesti 3% inapoi),si deja anuntul AMG ca nu va mai fi -5% doar 0%,iar prietenii patronatului galatean anunta ca renunta 3,5% din cei 8,5% ceruti in primul episod din celebrul film rasuflat an de an -NEGOCIEREA,imi certifica incet dar sigur “pariul”meu cu Magda!
  -Ce va mai place sa murdariti oamenii serios ma intreb nu cumva voi ati tras in noi pe 22!Ca sigur dupa 22 ati tras si trageti.Cum poti sa te prefaci ca nu vezi ce iti spune Magda citez ” REPET EU DACA AS PARTICIPA LA NEGOCIERI NU AS CERE NIMIC LEGAT DE SALARIZARE CI ACORDAREA DE ENERGIE CU CONDITIA CA PATRONATUL SA NU MAI TAIE CAPACITATI DE OPRPDUCTIE; SA FACA INVESTITII SA MENTINA LOCURILE DE MUNCA:”-ei acum de ce o mai acuzi?!Ce ti se pare anormal in ghindirea aceasta!Ce ticalosie ti se pare cererea ei!Ia sa o auzim pe a ta!Daca mai sint oameni ca tine iti spun cert anul ce vine salariile lucratorilor ramasi in fabrica A.M.Galati vor fi scoase numai din taierea si vinzarea fierului vechi a unor”CAPACITATI DE PRODUCTIE CE SI-AU TERMINAT CICLUL DE VIATA”(citat din Ribo Brun),ce vor lua drumul orientului,iar lucratorii vor fi cuminti pt ca isi primesc salariile,dar incet ,incet aceste taieri vor ajunge si la acele capacitati unde acum mai iese inca fum!Ce se va intimpla atunci!Poate nu stiti dar sint ingineri din combinat care isi depun cv la alte firme pentru ca vad si au inteles ca acesta fabrica in curind devine un mic boutic si nu al lui cobra ci al acelor lideri ticalosi de la FSS SIDERURGISTUL /ILINCA DIACONU/CNMETAL care chiar se lauda cu legitimatia de lider sindical ratat.Eu COBRA nu ma laud chiar imi place sa lucrez cu oamenii rataciti,pt mine este o provocare sa lupt impotriva sistemului a celor de genul tau,sa fiu necrezut de cei lasi si slabi,si blamat de alde voi.Mi se pare ceva normal.Aveti dreptul sa va faceti jocul.Viata insasi este o joaca,in care mereu trebuie sa lupti.Nu poate curge lapte si miere intodeauna,nu poti cistiga drepturile necajitilor siderurgisti fara sa lupti cu mai multe forte!Dar ce ar fi vrut Tiber sa nu existe aliati ai patronului gen FSS/CNMETAL/SIND.LIBER,JUSTITIE,INST.DE STAT!NU cred ca Tiber si-a inchipuit ca va fi atit de simplu!
  -Asta e baieti in speranta ca respectati sfintele sarbatori,bucuria Craciunului cu NASTEREA MINTUITORULUI va urez la toti cei ce ma uriti si imi vorbiti murdar CRACIUN FERICIT si LUMINA IN GHINDURI!Sa dea DUMNEZEU ca dupa ANUL NOU sa aveti puterea sa ma injurati.Nu o luati ca pe un act ironic din partea mea(desi asa pare),repet este ceva normal,depinde din ce unghi privest lucrurile!Sa fiti sanatosi voi si famiilile voastre!Craciun fericit si ti-e autoare a blogului,si puterea sa intelegi ca acestia ce te injura trebuie sa existe,ei vor fi mereu.Daca nu erau ei ,erau altii.Probabil asa trebuie sa fie,ROMANIA nu trebuie sa fie independenta d.p.d.v. al otelului si al infrastructuri!Tocmai deacea atita lupta asidua impotriva unora ce lupta ca acest combinat sa mai dureze!
  -CRACIUN FERICIT SI DL TIBER GHEORGHE,SANDOR VLADIMIR,PAUN JENICA si restul redutei!

  • COBRETTI PE MINE M-AI INDUIOSAT.PE CUVANT.PROFIT DE OCAZIE SA TRANSMIT SI EU URARI DE BINE CRACIUN FERICIT SI SUCCES IN TOATE DOMNILOR MIRCEA SCANTEI,BEZMAN GHEORGHE,DOAMNEI ILINCA DIACONU CAT SI TUTUROR CELOR CARE FORMEAZA MAREA ECHIPA.SPER CA MOSUL A FOST DARNIC CU CEI CARE AU FOST CUMINTI ! MERRY XMAS EVERYBODY !!!!!! HO HO HO !!!!

 5. Nu trebuie sa te induiosezi!Nici nu am avut tendinta asta!Ti am urat sarbatori ghindite,fericite si tot ce iti doresti,pt ca oamenii de sarbatori e bine sa fie cuprinsi de spiritul lor,si macar citeva clipe de lumina si adevar,dupa aproape un an plin de bezna.PENTRU TOTI SIDERURGISTII FOSTI SI RAMASI,LA MULTI ANI!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s