Stanrevelion in varianta dunăreană. Poftiti la vals!


Primaruul Galatiului, liberalul Marius Stan, a aruncat o mica bombita inainte de alegerile parlamentare , si anume ca Primaria va organiza de Anul Nou un Revelion dupa modelul pus la cale de ani de zile de Marian Vanghelie, primarul sectorului 5. Este drept ca primarul bucurestean care ”este ”oferea posibilitatea sa se distreze atit tinerilor cit si pensionarilor care puteau sa cumpere bilete la pret redus. Si sa sarbatoreasca anul nou in doua pavilioane separate, unul destinat tinerilor si unul oamenilor trecuti de a doua tinerete. Lucru care mie personal mi se pare ok si este de salutat cind vezi ca initiativa vine din partea unui primar socialdemocrat care ar fi trebuit sa se gindeasca teoretic doar la pensionari.Liberalul Marius Stan, om cu gindire de dreapta , a anuntat inainte de alegereri ca va organiza o ditamai petrecere la Sala Sporturilor ale carei  lucrari intre timp ar fi urmat cica sa fie finalizate pina la noul an si unde persoanele cu venituri reduse ar urma sa se distreze o noapte intreaga pe cinste platind un pret modic. Sincer la acel moment m am gindit ca Marius Stan care este liberal si nu om de stinga s o fi gindit si la tinerii care au venituri mici, care muncesc si ei de dimineata pina seara pentru un salariu de 7-8 milioane de lei vechi  pe lună si care nici ei nu o duc mai stralucit ca pensionarii. Pentru ca au si ei copii de crescut care implica anumite cheltuieli, asa cum pensionarii dau bani pe medicamente, care nu au o casa si sunt nevoiti sa sea cu chirie Una peste alta ramin la punctul de vedere al senatorului liberal Paul Ichim care a declarat public ca in Romania tinerii o duc mai prost ca pensionarii, dar pentru ei nu se iau masuri prea multe deoarece din 4 in 4 ani nu prea vin la vot. Si la urma urma de ce ar veni daca vad ca atentia politicienilor nu este indreptata deloc spre ei? Una peste alta, daca tot au trecut alegerile cistigate zdrobitor de USL in judetul Galati si bravo lor daca galatenii asa au perceput schimbarea clasei politice si au dat votul si turnatorilor sa fie din nou parlamentari, datele problemei legate de organizarea Stan Revelionului s au cam schimbat. Locatia nu mai este Sala Sporturilor care cica nu va fi gata ci Sala Siderurgistul unde vor petrece circa 660 de persoane care au cel putin 45 de ani si un venit de maxim 750 de lei pe persoana.pe luna Pretul unui bilet este de 30 de lei. Nu vreau sa fiu circotasa de serviciu in ceea ce priveste initiaiva lui Marius Stan, una in premiera de altfel, dar ma asteptam ca fiind un politician liberal sa se fi gindit sa impace si capra si varza, adica si pe tinerii care nici ei nu o duc mai bine si care ar trebui sa fie electoratul de baza al PNL. Una peste alta cam aceasta este umila mea parere legata de evolutia StanRevelionului inainte si dupa alegeri, dar nici acesta nu e un capat de tara. Magda CONDOS- acest text e un pamflet si trebuie tratat ca atare

 

 

 

 

Advertisements

6 thoughts on “Stanrevelion in varianta dunăreană. Poftiti la vals!

  1. satanrevelionul este organizat de cine? de cantina sociala si de croitoru? sau de adp cu pomana de la cimitir? si de ce 660 si nu 666?

  2. di magda nu stiu di o luat au nu loveli di la stan,dar stiu di tini ca ai luat multa laba di la tastatura aia di pi chiestia aia extrateresta ce o pominiai tu,si noi nu stim a folosi.smartmobile!i masina sau tel sau tableta?mata stii??

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s