Cine sunt mai marii Galatiului? Fruntasii in procente pentru parlamentaRE


Vreau sa multumesc distinsului domn care mi a pus la dispozitie rezultatele unui sondaj facut la nivelul colegiilor din judetul Galati atit in ceea ce priveste sansele candidatilor la fotoliul de deputat sau de senator . Si aici este vorba de procentele reprezentind intentia la vort expriimata la ora 14,. Cum era si de asteptat, pe primul loc se afla deputatul PSD,  Dan Nica, deputat in colegiul 5 aflat deja la al 4 lea mandat si care daca estimarile sunt corecte si nu se schimba nimic , seful PSD Galati este marele invingator la scor, lucru deloc suprinzator dar poate surprinzator daca te duci si vizitezi acel colegiu si ii intrebi pe alegatori ce s a facut timp de atitia ani pentru ei si cum arata localitatile rspective. . Deci bravos Dan Nica pentru faptul ca ai reusit sa determini 64 % din alegastori sa te voteze la ora 14 si poate numarul lor va mai creste !  Locul doi in clasament daca datele sunt ok este ocupat de nimeni altul decit senatorul Gheorghe Saghian, eminenţa cenuşie a alegerilor , care ar fi avut la ora 14 nu mai putin de 57 % din optiunile de vot ale alegatorilor in timp ce deputatul Viorel Stefan , care a candidat in colegiul 6, ar fi obtinut un procent de 52% în timp ce deputatul PC , Bogdan Ciuca , care candideaza din nou pentru  un mandat in colegiu 8 ar obtine 53 % din sufragii. iar doctorul Aurel Nechita nu ar trebui sa aiba teoretic emotiii deoarece la ora 14 avea 52 % din optiunile de vot., Cit despre colegiul 2 , Laurentiu Chirvasuta care doreste un post de deputat si care se bate cu pedelistul MIrcea Toader ar avea circa 49 % din voturi in timp ce pedelistul ar avea cam 42 %. O surpriza interesanta este Constantin Dumitriu care are in colegiul 7 un procent de 35 % din voturi la ora 14, fiind în crestere comparativ cu ultimele 2 ore , in timp ce doamna Lucretia Rosca sa afla potrivit surselor noastre abia pe locul 3. . Cit despre alti candidati nu stiu daca pot fi fericiti Nicusor Ciumacenco, Viorel Trif sau Victor Paul Dobre dar pot avea o speranta Eugen Chebac sau Eugen Durbaca. Continuarea, mai pe seara sau miine cind se va vedea cine va intra direct in parlament si cine in urma redistribuirii voturilor . Magda CONDOS_ ACEST TEXT E UN PAMFLET SI TREBUIE TRATAT CA ATARE

Update La ora 18 anumite date ale ecuatiei s au schimbat in sensul ca Mircea Toader a crescut in preferinte  cu un procent, liberalul Scarlat  a crescut si el in ochii alegatorilor, la fel ca si Victor Paul Dobre  Constantin Dumitriu a crescut de la 35 la 42 %, Eugen  Chebac a crescut si el cu citeva procente in timp ce Ciuca a ajunsla 56 %iar pesedistul Butunoiu cica ar fi trecut si el pragul de 50 %.

Advertisements

2 thoughts on “Cine sunt mai marii Galatiului? Fruntasii in procente pentru parlamentaRE

  1. CAT ARE GIGEL FRONE ALIAS DUMITRIU TITI, 35% DIN CE.O RUSINE DE ARTICOL. CUM VA NUMITI VOI,ZIARISTI. GIGEL FRONE ALUAT LOCUL 3 CU 3415 VOTURI IN COLEGIUL 7. MARS LA ACORDEON.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s