Tara arde si baba se piaptana! Cu si despre Sidex


Deoarece unul din sindicatele din Combinat si presedintele FSS Mertarom , Mircea Scintei, au decis sa se implice public in campanie politica ,  fiind singurii sindicalisti din Galati care au facut acest lucru, campanii pe care nu le au facut atunci cind s a inchis UPSRS sau mai nou cind s a demolat furnalul 1 cuvintul de ordine fiind liniste din partea lor nu am sa ii mai critic pina luni pentru a nu fi acuzata ca am ceva impotriva afinitatilor lor politice fata de un anumit partid  Un lucru care nu este nou deoarece  domnii lideri de sindicat sunt consecventi in sprijinirea unui anumit partid , lucru care ii priveste si care este dreptul lor sa sustina pe cine doresc..  Desi problema mea legata de acesti lideri este aceea ca sunt aserviti conducerii Combinatului si ca privesc in tacere ceea ce se intimpla cu fostul colos siderurgic.. Vreau sa aplaud cu trei miini decizia conducerii franceze a Combinatului de demolare a furnalului 1 care reprezinta inca o dovada a modului minunat a felului in care este condus Combinatul. Sincer nu dau doi bani pe explicatiile oferite de conducere legat de aceasta minunata actiune atita timp cit in autorizatia integrata de mediu a Conmbinatului se prevedea initial faptul ca acest furnal ar fi trebuit modernizat cu instalaţii de depoluare, începând din acest an , termenul de finalizare al lucrărilor fiind anul 2014. Acum sunt tare curioasa daca cineva prezent la intilnirea cu conducerea Combinatului  organizata saptamina trecuta a intrebat cum sta treaba demolarii furnalului cu obligatia de modernizare asumata in autorizatia integrata de mediu . Ceea ce inseamna dupa umila mea parere ca acum citiva ani, cind la conducerea Combinatului nu erau francezii, furnalul unu nu era privit ca ceva bun de demolat ci chiar se punea problema modernizarii sale. Acum tare as pune pariu ca conducerea Combinatului a facut niscai vraji si anumite obligatii asumate in autorizatia integrata de mediu au fost modificate fara mare tam asa ca nu imi fac griji ca demolarea nu s a facut cu aprobarea statului roman. Gurile rele spun ca toate aceste demolari nu sunt facute fara cap, deoarece pentru obiectivele care chipurile nu mai pot fi consevate nu se mai plateste impozit pe cladiri. Dar bineinteles ca acesta este un rautacism si ca domnii aflati la conducerea Combinatului fac totul ca sa il aduca pe culmile progresului , marturie fiind modul minunat in care s a modernizat furnalul 5. Iar in incheiere am sa dau declaratia facuta de Marian Filimon, presedintele IMM-urilor galatene la intilnirea care a avut o zilele trecute cu onor conducerea Cartel Alfa Galati, si care a spus cam asa ” Furnalul 1 se demoleaza si galatenii petrec” Magda CONDOS_ acest text e un pamflet si trebuie tratat ca atare

Advertisements

7 thoughts on “Tara arde si baba se piaptana! Cu si despre Sidex

 1. Mai magdo…tu îl pupi in fiecare dintre pe filimon tu știi cine e acest om??? Daca nu verifica august 2007 artic scris de rimanita in imparțial si după întreabă pe vulpe redus șef la acea vreme la împart sau dak vrei itit trimite înregistrat tel ce mă sfătuit domnul didi știi tu care cel care deținea ziarul când 3 pers au fost spital cu salmonella si domnul filimon doar un tel a dat si sa mușamalizează totul.dak tu îl susții Esty ca si el manjit de la creștet la picioare rușine filimon rușine. Ce mă mir ca la caracterul tău infect doar asemenea persoane le sustii

 2. MUIE CONDOS
  samisugipulaciochisto@aol.com
  85.17.200.200
  Country: Netherlands
  Region: Noord-Holland
  City: Amsterdam
  Postal Code: N/A
  Latitude/Longitude: 52.349998 / 4.916700
  ISP: “LeaseWeb B.V.”
  Organization: “LeaseWeb”
  Host Name: N/A
  The number of this IP address is 85.17.200.200. This IP address is located in Netherlands, and refers to Amsterdam, Noord-Holland. IP Country code is NL. ISP of this address is “LeaseWeb B.V.”, organization is “LeaseWeb”. IP address latitude is 52.349998 and longitude is 4.9167.

  SA MOARA MA-TA JEGOASO,REPETI INTR-UNA ACELEASI VORBE.

  NU-TI PASA DE SIDERURGISTI,NICI DE SOARTA LOR IN SCHIMB POSTEZI ZI DE ZI CA AU SOARTA GREA DACA NU INTRA IN SINDICATUL LUI TIBER,DACA NU IES LA REVOLTA.

  TU,DE CE MORTII MA-TII NU ITI DEPUI CV-UL LA CNN SA CASTIGI 15000 DE DOLARI PE LUNA ? CASTIGI BINE STOARFO ?

  PUNE DRACU MANA SI TE MARITA,FA UN COPIL SI TRAIESTE-TI VIATA.

  DE-ATATA VENIN CE AI IN TRUP TE-AI URATIT CA DRACU’ SCHILOADA,FARA DINTI,PARUL VALVOI,S-APUCI TOTI SIDERURGISTII DE-UN COI.

  MUIE CONDOS ! STIU CA-TI PLACE NEBUNO.AH,BRAILA —- CE VREMURI !!!!

 3. Magda ai dat replici unui si acelasi individ.Elena,Romeo,w,si alte porcarii e un nenorocit bolnav psihic,obsedat de tradare.Nimic mai mult.Tu crezi ca eu nu ii pot scrie ca ii dau la ….!Pot si chiar real,dar asta inseamna sa suga din seva dreptatii si nu vreau,tot pt binele lui ca ar intra in spasme.Nemernicul asta o ardea cu o alta tradatoare si amindoi luptau sa sparga SOLIDARITATEA.Aminteste-ti febr.2009!Ei ti ai dat seama!Dupa aceea sotia lui a avut prob mari cu rinichi,ajungind la Bucuresti.Animalul facindu si timp si pt ea,rugat chiar de boarfa sindicala amanta lui atunci(si acum din cind in cind).De ii era mila pina si ei de cea cu care ii impartea patul!Amintiri vechi.Animalul urmeaza sa imi dedice si mie ce a invatat d la parinti.Si nu dn UK cm tot vb mai demult,ci tocmai de pe linga patinoarul din orasul nostru ce joaca DOMINOU CU FURNALELE PINA LA ULTIMA PIESA.MAGDA TE SALUT.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s