Est sau vest? Miza unui vot


Traian Basescu: Exista riscul ca dupa aceste alegeri sa revenim intr-o zona gri in care sa aratam din nou ca nu ne stim directia
de Corina Ionel HotNews.ro
Sâmbătă, 8 decembrie 2012, 14:20 Actualitate | Politic

Presedintele Traian Basescu a declarat sambata, de la Predeal, ca este ingrijorat de faptul ca Romania risca, dupa alegeri, sa revina “intr-o zona gri in care sa aratam din nou ca nu ne stim directia”. Seful statului i-a indemnat pe romani sa iasa la vot precizand ca optiunea lor electorala va indica directia in care se indreapta Romania. “Sunt lideri care sustin directia vest si lideri care sustin ‘hai sa o dam mai cu Rusia, mai cu China’, ori in functie de votul de maine al romanilor vom intelege ce vrea poporul dupa ce initial a vrut Uniunea Europeana si America”.”Auzim numai atacuri la parteneri transatlantici ori asta destabilizeaza drumul nostru de consolidare in structurile euroatlantice si ne pune sub semnul intrebarii. Exista riscul ca dupa aceste alegeri sa revenim intr-o zona gri si in care sa aratam din nou ca nu ne stim directia. Asta ma ingrijoreaza”, a declarat Traian Basescu.Potrivit presedintelui, “trebuie sa intelegem ca a da voturi pentru neclaritate in optiunile noastre este cel mai rau lucru pentru Romania”.Intrebat daca merge duminica la vot, seful statului a raspuns: “Cum sa nu ma duc la vot? Ma duc si chiar ii chem pe toti romanii sa iasa la vor pentru ca votul lor ne va arata directie. Sunt lideri care sustin directia vest si lideri care sustin ‘hai sa o dam mai cu Rusia, mai cu China’, ori in functie de votul de maine al romanilor vom intelege ce vrea poporul dupa ce initial a vrut Uniunea Europeana si America. Eu voi vota pentru Uniunea Europeana si America si nu pentru solutii neclare la problemele Romaniei”.Intrebat daca este ingrijorat de avertizarea Cod Galben data de ANM, presedintele a raspuns: “Ma copii, eu sunt un om pe care s-au pravalit munti de apa, voi credeti ca ma sperii de un viscol?”
Presedintele Traian Basescu a plecat de vineri seara, impreuna cu sotia sa, la Predeal, urmand sa revina duminica dimineata in Capitala. Vineri seara, cuplul prezidential a fost invitat la o petrecere privata la restaurantul Rozmarin din statiune, informeaza Mediafax. Sambata dupa-amiaza, Traian Basescu a iesit din vila de protocol la care este cazat, spunandu-le ziaristilor ca va face o plimbare cu masina pana in zona Trei Brazi.
Intrebat de ce a mers la Predeal, presedintele le-a spus jurnalistilor ca jurnalistilor, ca a venit “pentru ca vreau sa stau linistit si sa ma gandesc bine la ce am de facut dupa alegerile de maine”. ) preluare Hotnews)

Advertisements

One thought on “Est sau vest? Miza unui vot

  1. -Buna chestia cu pravalitul muntilor de apa,buna si atit!Pai si peste romani sau pravalit munti de necazuri,nedreptati,si neajunsuri si tot nu sau speriat,in continuare stau,tac,si rabda!Va rabda pe voi ce ati fentat legea lustratiei,comunisti scapati in capitalismul salbatic,sa le conduceti destinele nu conteaza cum si in ce directie EST sau VEST,CHINA sau AMERICA,RUSIA sau EUROPA!Ei tac si asteapta!Va lasa friiele sa le minati in hatisurile crizei,dar ce mai conteaza asta!Nu,nu conteaza ca ati omorit patura de mijloc,cit conteaza ca sinteti buni oratori si atit!Auzi la el “mai copii peste mine sau pravalit munti de apa,voi credeti ca ma sperii de un viscol!”Eu il cred pe el si pe toti politicienii care ne-au condus.Il cred si stiti de ce,pt ca au parbizul in fata si rezervorul plin!LA MULTI ANI TRAIANE!Si tot dreptate ai avut cind ai zis “iarna nu-i ca vara”,cel putin din punctul de vedere al facturii la intretinere.De asta iubim politicienii din Romania,sint altruisti in cuvinte1Din pacate doar in cuvinte!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s