EU PE CINE VOTEZ?


Azi vreau sa dau o bila alba unor candidati la parlamentare , de diferite culori politice , care dupa umila mea parere merita acest lucru. Nu am sa nominalizez partidul din care fac parte pentru ca nu acest lucru este cel mai important DEOARECE NU VREAU SA FAC CAMPANIE ELECTORALA  ci faptul ca au facut ceva. Primul caruia vreau sa ii dau o bila alba este Bogdan Ciuca, care a devenit cunoscut mai ales prin Legea Ciuca, pentru care s-a luptat in Parlament si care permite stergerea in anumite conditii a unor datorii la intretinere. Al doilea care primeste o bila alba este Doru Resmerita pentru faptul ca atunci cind a fost inspector sef al ISJ Galaţi a venit cu propunerea de a instala camere de luat vederi in salile unde se dadea bacalaureatul, ceea ce a aratat cit de pregatititi erau in realitate absolventii de liceu. A treia bila alba vreau sa i o dau doctorului Aurel Nechita pentru demersurile facute in infiintarea Facultatii de Medicina la Galati si in efectuarea unor demersuri pentru modernizarea sistemului sanitar. O bila alba o dau si senatorului PNL Paul Ichim care s a luptat pentru imbunatatirea sistemului sanitar atit in Parlament cit si in Galati. Nu in ultimul rind o bila alba o dau lui Mihai Turcu si lui Marian Filimon care au avut curajul sa spuna cum sta treaba cu Combinatul si ce viitor sumbru planeaza asupra lui .Dar despre o bomba mediatica pe marginea acestui subiect miine. Nu il pot uita nici pe Constantin Dumitriu, care a facut treaba ca europarlamentar si s-a preocupat si a investit in sportul mintii, si anume sahul, o activitate care nu este una profitabila atunci cind investesti bani. O bila alba vreau sa i o dau si unui candidat al PRM care a zis ca singura lui promisiune este aceea ca nu promite nimic, lucru mai rar in ziua de azi. Daca pentru acesti aspiranti la fotoliul de parlamentar se poate spune ca s au remarcat prin cite ceva, cred ca se cuvine sa dau o bila si mai alba domnului Florin Pislaru, turnator la Securitate sub numele de cod Pintea si caruia ANi i a cerut sa isi dea demisia din Parlament dar care a reusit sa ii amageasca pe atit de multi votanti din colegiul sau incit se pare ca va cistiga detasat alegerile cu peste 50 %. O bila neagra i o dau deputatei Lucretia Rosca care nu prea le a avut cu prezenta in Parlament, potrivit studiului IPP,  si care acum  se pare ca va fi din nou votata de galateni pe care daca ii intrebi as pune pariu ca habar nu au ce a facut pentru ei. Si il uitasem pe marele sforar Dan Nica, care face ce face si reuseste sa ii faca pe toti sa cinte cum vrea el ceea ce e mare lucru desi nu cred ca intordeauna a fost o chestie buna . Magda CONDOS_ acest text e un pamflet si trebuie tratat ca atare.

Advertisements

3 thoughts on “EU PE CINE VOTEZ?

  1. Sunt de acord cu bilele si albe si negre dar nu pot sa inteleg un lucru la unul dintre candidatii enumerati si anume Bogdan Ciuca pe care sincer l-as vota pt. ca este in colegiul unde eu votez, si l-as intreba daca as avea ocazia :ce cauta un tanar de perspectiva cum s-ar parea ca este dumnealui in partidul lui FELIX?Nu mai sunt partide in Romania?Daca ar fi optat pt. unul din partidele mai noi cum ar fi cel a lui Neamtu sau MRU nu numai ca l-as fi votat fara retinere dar i-as fi facut si campanie gratuita in fata cunoscutilor dar asa cum este situatia simt ca nu-l votez pe el ci pe FELIX si nu pot face asa ceva!

  2. Link Vineri, 07 Decembrie 2012 22:09 postat de COBRA-GALATI
    Miine romanii merg la vot.Ce vor vota!Unii vor vota cu balaurii,altii cu sobolanii!Asta e oferta din piata,nu le poti imputa nimic celor amariti!Dar sa se duca la vot sa rupa buletinul de vot si sa il introduca in urna ,iar incepind cu a doua zi dupa ce vor afla de la stiri ei si tot mapamondul ca unicatul vot din istoria lumii sa scris de catre romani intr-o tara numita Romania,mirifica dar plina de sobolani si balauri,si incepind din acel moment sa nu se mai duca nimeni la munca,sa isi cumpere doar strictul necesar,si sa nu isi mai plateasca taxele si impozitele pina cind averiile poporului se vor reintoarce acolo de unde au fost furate,iar sobolanii si balaurii inchisi la beci unde le este locul!Vei vedea asa ceva!Romanii vor primi mintea cea de pe urma!Nu,nu tata noi ne tradam tara,si proprii copii.Tradam asta stim sa facem cel mai bine.Tradam pina si la niste manareli numite C.C.M!Ce sa mai inteleaga siderurgistii,ca mai bine sa nu se mai incheie nici un CCM!Sint vechiul cobra si il salut pe cobra cel nou care a scris comentariul insirind numele vesnicilor si umililor tradatori de siderurgisti!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s