Galatenii nu au invatat nimic!


Este opinia lui Marian Filimon, presedintele IMM-urilor galatene si candidat al UDMR pentru un fotoliu de candidat in colegiul 6 situat in centrul Galatiului . Daca ar fi sa cred ce mi a zis Marian Filimon, nimic nu se va schimba in clasa politica  galateana in  urma votului pe care galatenii il vor da pe data de 9 decembrie. Marian Filimon mi a zis ca nu vrea sa fie votat de galateni care dovedesc in continuare ca nu au prea multa minte si voteaza partidul si nu candidatul , fara sa se informeze ce au facut cei care le-au cerut votul pentru ei in ultimii ani .. Daca ar fi sa il cred pe Marian Filimon, deputatul PSD , Florin Pislaru , care a fost dovedit turnator al Securitatii si caruia ANI i-a cerut demisia din Parlament din cauza incompatibilitatii , va fi din nou reales fara mari emotii. Acum ca sa dai vina pe Pislaru deoarece galatenii care locuiesc in centru il voteaza in continuare si nu ii doare in basca daca Pislaru merita sa fie votat  sau nu ar fi nedrept. Si asta pentru ca nu Pislaru e vinovat pentru faptul ca galatenii se topesc de dragul lui. Acum nu neg ca USL Galati are candidati ok. Acum eu nu pot decit sa ma bucur ca galatenii voteaza un deputat care s-a impotrivit  acum 2 ani  desecretizarii contractului de privatizare al Combinatului, asa cum a facut si deputata PSD Lucretia Rosca care candideaza din nou . Aceasta este inca o dovada ca galatenii nu dau doi bani pe soarta Combinatului si pe deciziile care le iau parlamentarii pe care i-au trimis in Parlament sa se lupte pentru ei si pentru interesele lor. Deci nu pot decit sa ma bucur ca Marian Filimon avea dreptate cind zicea ca galatenii nu au invatat nimic in cei 23 de ani si  ca ii  in continuare  pe cei care nu le-au facut bine si ca le place sa fie victime . Magda CONDOS – acest text este un pamflet si trebuie tratat ca atare

Advertisements

2 thoughts on “Galatenii nu au invatat nimic!

  1. -Da toate bune si frumoase,si este adevarat ca romanii nu numai galatenii nu au invatat nimic,ca drept exemplu Marian Filimon!Chiar asa FILIMON asta este etnic maghiar?
    -Se pare ca unii dintre noi nu am invatat ca trebuie sa fim mai intii romani,ca abia dupa acea sa avem dreptul sa spunem altora ca “nu au invatat nimic!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s