Alo DNA ? Alo Parchetul ? Cu si despre Sidex


Gheorghe Tiber a iesit azi din nou la rampa aratind cu degetul catre PSD Galati, mai explicit catre Dan Nica, catre alti oameni care lucreaza in Palatul de Justitie si care simpatizeaza mai mult decit este cazul culoarea rosie. Lupta lui Tiber cu PSD si Dan Nica nu este una noua , aceasta fiind pusa pe tapet in toiul razboiului dintre el si fosta sa tovarasa de lupta sindicala , cind Tiber a zis cu subiect si predicat in cadrul unei conferinte de presa ce judecatoare, ce reprezentanti ai Combinatului, ce avocata ce o apara pe adversara sa afirmind ca la intilnire au fost si doi oameni politici al caror nume il va face public daca lucrurile nu decurg cu respectarea legii. Anii au trecut si acum Tiber se lupta cu sindicatul Siderugistul al carui lider, Gheorghe Bezman este considerat  de el copilul de mingi al marelui socialdemocrat . Habar nu am daca asa este desi Tiber sustine ca ar avea probe care sa demonstreze ca sindicatul este ajutat atit de catre reprezentanti ai PSD cit si de reprezebtabti ai administratiei lucru care a determinat producerea unei ” minuni” de catre judecatoarea care judeca cazul si care initial daduse data de 20 noiembrie ternen de judecata a cererii sindicatului Solidaritatea de a obtine reprezentativitate, lucru care le ar permite sa participe in liniste si fara sa ii deranjeze nimeni la neagocierea împreună cu cei din admnistraţie a  noului  Contract Colectiv de Munca , cu rezultate care le pot intui de pe acum. Partea si mai frumoasa a povestii despre independenta justititiei incepe abia acum , cind Tiber sustine ca sindicatul Siderurgistul a depus pe 23 octombrie o cerere de preschimbare a datei de judecare a procesului, demers care a fost respins de judecatoare. La doua zile de la aceasta decizie, aceeasi judecatoare a luat din nou dosarul la rasfoit, gurile rele spunind ca ar fi fost convinsa de catre patronat dupa o soapta socialdemocrata venita in urechea suava . Tiber spune ca strategia a avut efect si judecatoarea a simtit nevoia brusc sa se razgindeasca si sa preschimbe termenul de judecata al dosarului pe data de 2 noiembrie, deci inainte cu circa 2 saptamini cind ar urma sa inceapa negocierea noului CCM. ” Am primit informatii si am probe prin care pot demostra traficul de influenta si abuzul in serviciu facut in acest caz de aceasta judecatoare , la presiunea unor persoane. Din acest motiv am depus plingere la Parchetul de pe linga Curtea de Apel Galati, DNA; Inspectia Judiciara si am facut cerere de stram,utare a procesului deoarece aici juistitia ese politizata”, ne-a declarat Gheorghe Tiber- Magda CONDOS- acest text e un pamflet si trebuie tratat ca atare

Advertisements

10 thoughts on “Alo DNA ? Alo Parchetul ? Cu si despre Sidex

 1. -Daca ai sti cite persoane fizice cunosc TERMINATE de justitia galateana!Ramase pe drumuri,ba mai mult si executate silit din cauza proceselor pierdute!EU personal am un proces pierdut la comanda de sus,in conditiile in care avocatul meu le-a facut dovada falsului din actele puse la dispozitie de partea pirita o firma din Galati.Av meu este David Tiber,poate confirma cu dovezi cea ce iti voi dezvalui pe blog in curind.Ce spune Tiber cunosc si nu ma mir.Justitia din Ro este la dispozitia mafiei din politica,servicii,si interlopi,iar U.E,cunoaste asta dar nu ia masuri pt ca le convine,doar cu justitia au terminat fabricile si uzinele tarii.Salut.

 2. Atit de mici,atit de prosti!Citesc ce a scris omul asta,si nu imi e greu sa inteleg ca este sincer,dar ramin stupefiata cind vad doua voturi minus!De ce!Pe cine il deranjeaza spusele lui!Acum ma rog sa apartina unul de la judecatoarea in cauza,si doi de la seful acesteia,si nu de la cineva dintre oamenii de rind!

 3. -La miting pitoane,la miting,poti face cunostinta cu mine.Ma bucur ca nu mai tastezi tot alfabetul suprimind tastele pt un pseudonim!Simplu w,nu?

 4. -Sa inteleg k votul ce mi l ai dat este replica ta!Atita poti pitoane w!Ps-baga o replica de a ta si pe “goana dupa semnaturi”.

 5. Mai degraba parchetul ar trebui sesizat pt. jaful cu acte din Sidex unde baietii destepti fura de sparg umfland facturile firmelor prestatoare de servicii inexistente in combinat dar foarte existente la vilele lor de la Lepsa si Vanatori (Necula )sau Aurel Vlaicu(Stariradu)!Cum sa mearga pe profit SIDEXUL cand un simplu WC neterminat la otelarie costa 600 milioane lei?Va spun din sursa sigura pt. ca sunt cumatru cu cei doi de mai sus.

  • Zmeule,de ce nu te duci in audienta la directorul general daca te bazezi pe informatii reale referitor la firmele subcontractoare ? Faci pipi in pantaloni numai cand te gandesti la lucrul asta,asa-i viteazule ? Se vede ca nu ai cojones dupa nickname-ul ales insa nu esti nici pe departe “cumatru Gaiu”,desi intr-un fel sau altul aduci cu el.Si ala-i turnator.Si nu ma refer la meserie !

   • Gaiu e acelasi cu individul ala ce i-a tradat pe siderurgisti pentru a-si angaja nevasta in combinat ? Gura lumii spune ca in momentul plecarii din sindicat si-a insusit seiful burdusit cu bani.

 6. Care parchet Gaiule?Tine minte tara asta in care respiram a fost pusa pe chituci in primul rind de institutiile de siguranta ale statului,de anexele lui gen DNA,PARCHET,etc.De cele gen Tribunal,Judecatorie,INALTA CURTE.Si mai ales de romanii simpli ce au dat girul acestora prin faptul ca sint membrii ai diferitelor partide!ROMANIA POLITIZATA-cel mai periculos blestem.TACEREA si lipsa reactiei acestui popor legitimeaza faptul ca tot ce se petrece in Romania este corect.OAMENII DE RIND TREBUIE SA SE AUTO SESIZEZE SA ISI STRIGE DREPTURILE,SA BLAMEZE FARADELEGILE,abia atunci devenim o natiune sanatoasa si puternica.

 7. In art “Pe cine va lua valul”,ai scris ca supervizorul Samdar ar fi vb in sedinta ca dak pina la sfirsitul anului combinatul nu este macar pe zero,direct.general va zbura.Ai avut dreptate,vezi s.r.l. ,si somaj tehnic.Se pare ca direct.gen nu va zbura,datorita sereleurilor.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s