Cum vor deveni siderurgistii casnici. Cu si despre Sidex


Tot ceea ce se intimpla in Combinat , mai ales in ultima vreme, este bine si frumos si arata ca lucrurile merg pe drumul cel bun si ca numai eu sunt circotasa de serviciu careia nu ii place cum sta treaba la actuala fabricuta. O alta dovada a faptului ca lucrurile merg de minune la Combinat, si aici nu ma refer la inchiderea LTG1, este cea legata de faptul ca toata suflarea Combinatului se va odihni de voie de nevoie, pe o perioada care depinde de la un caz la altul. Acum este inutil sa va spun ca si acest lucru l am anuntat inca de acum citeva zile avertizind ca lucrurile nu sunt pe drumul cel bun dar nici asta nu mai conteaza atita timp cit siderurgistii dorm in papuci iar o parte din liderii lor de sindicat sunt aserviti conducerii. Astfel bineinteles ca nu este adevarat faptul ca pina la sfirsitul acestui an fiecare angajat va sta acasa lunar cite 2 zile , fiecare expat va sta acasa cite 4 zile iar cei din marea conducere cite 6 zile. Acum daca as mai spune ca pentru aceste zile de stat acasa nimeni nu va primi niciun ban cred ca nu ar mira pe multa lume .Eu cred ca este important ca siderurgistii sa se obisnuiasca inceul cu incetul cu statul  acasa si abia astept sa il vad pe domnul lider de sindicat  Vasile Crisan iesind cu declaratii razboinice impotriva conducerii dupa ce masura despre care se stia a fost deja batuta in cuie. Magda CONDOS

Advertisements

6 thoughts on “Cum vor deveni siderurgistii casnici. Cu si despre Sidex

 1. Lasam TRADATORII de la Siderurgistul in plata Domnului.Lasam in pace pe Crisan,Eftimie,Bezman,pe Scintei tot in plata Domnului si a vremurilor ce vin.De bine de rau macar acesti TRADATORI nu simt cele 2 zile de stat acasa in bugetul lor,ba chiar vor fi renumerati financiar daca tin oile sub control iar decizia curge conform planificarii.Dar ce te faci cu oitele,palmasi cu salarii de rahat,ce bomm vor simti pe tibla cardului!Cutremur familial nu alta!Tocmai acum somajul lor de sarbatori impachetat cu plati la caldura si noi scumpiri!Unde este unitatea siderurgistilor de altadata!Sa disponibilizat cumva!Unde sint barbatii!Renumele de alta dat’!Dupa mineri,siderurgistii speriau guvernele de dupa “89,va amintiti! Clepsidra e intoarsa.In fabricuta AMG angajatii sint doar femei!

 2. #3 S R L — cobra 17-10-2012 07:36
  -Sigur nu cred in verdictitatea numaratoarei pina la capat a celor doua rate RIBO si CRACIUN.Cred ca numara corect cifra doi,hai sa spunem pentru unii chiar pina la patru!Dar sigur nu se ajunge la sase,oricum cine le controleaza fluturasele!Si chiar nu conteaza ei socotesc in euro,noi doar in lei!
  Citat

  #2 S R L — cobra 17-10-2012 07:31
  -Sper ca nu ve-ti compara ce a mai ramas din celebra numaratoare a copilariei noastre cu situatia fabricutei de azi!FABRICUTA=GUNOI!
  Citat

  #1 S R L — cobra 17-10-2012 07:28
  Daca ati uitat,va reamintim :
  -doua rate pe gunoi numara din doi in doi,doi,patru,s ase iesi afara drace!
  -Pentru comparatie RIBO si CRACIUN ne mai trage iar un TUN!

 3. #4 Ultima ora — Cobra 17-10-2012 09:35
  -Momentansa ne bucuram de numerotarea celor doua rate din doi in doi!
  Anul care vine se va numara somajul pe mai multe zile!
  N.R. aceste info. sint veritabile si de ultim moment dupa sedinta dintre conducerea AMG si sindicate.
  Citat

 4. Am asteptat corectia privind sfirsitul numerotarei reamintita de mine unde eu am incheiat “…….iesi afara drace”,ea fiind “iesi afara mai berbece”,dar probabil multi nu isi mai aduc aminte!Special am incheiat cu “drace”si nu “berbece”,pt ca sa nu dau dreptate multora ce catalogau siderurgistii drept turma de oi!Inclusiv de ciobanul ce a facut bors din combinatul galatean.Iata ca aceasta numaratoare ce ne-a facut jocurile copilariei fericite,a prins cu brio la personajele din AMG-eul de azi,facind viata si traiul nefericit multor galateni copii de ieri barbatii de azi!

 5. MI SE PARE CORECT SA PLATIM NOI, MUNCITORII CURENTUL ELECTRIC LA MITTAL CA EL NU ARE DE UNDE DA BANI ,LUI TREBUIE NUMAI SA-I INTRE BANI IN CONT!SI ASTA NU-I TOT …O SA TRAIM SI-O SA VEDEM….CE NE MAI ASTEAPTA !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s