Saracii si cinstitii politicii galatene


Simbata dimineata a avut loc la Casa de Cutura a Sindicatelor o minunata adunare a simpatizantilor PPDD Galati ., o adunare care s a vrut un fel de bilant al activitatii din ultimele 2 luni  de cind friiiele partidului domnului Dan a fost preluat la Galati de doi oameni ”noi ”in politica. Si anume de Picu Apostol Roman, fost membru al PC  si Eugen Chebac, care a trecut prin citeva partide la viata sa, ultimul fiind UNPR; de unde a fost debarcat. Acum daca as spune ca la alegerile locale de acum citeva luni cei doi nu aveau nicio treaba cu partidul domnului Dan si ca alde Constantin Ene si Catalin Poalelungi , care au fost trasi pe linie moarta recent de noii sefi ai PPDD; erau cei care vorbeau in numele poporului nu este o noutate pentru nimeni. Cred ca as fi extrem de rautacioasa daca as spune ca cei care au dorit sa prinda un post oarecare in partidul lui domnul Dan au trebuit sa dea ceva cascaval acolo unde trebuie . Acum nu pot decit sa le doresc succes conducerii si candidatilor partidului domnului Dan pentru un fotoliu de parlamentar , si aici ma refer in special la Eugen Chebac si Picu Apostol Roman, care doresc sa ajunga deputati. Personal mi ar place foarte mult sa il aud pe domnul Chebac vorbind de privatizarea Sidex iar pe domnul Picu Apostol Roman vorbind de exemplu ceva despre Durbaca. Sau daca nu poate vorbi despre cel care l-a crescut in domeniul politic poate povesteste daca are ceva afaceri in domeniul transportului cu maxi taxi in Galati, asa cum vorbesc gurile rele . Cit despre o alta achizitie a partidului domnului Dan,  pe numele ei Lacramioara Stavire, cea care il urmeaza pe Eugen Chebac cu ochii inchisi, nu pot uita cum facea in cadrul unei conferinte de presa  ode conducerii Combinatului acum citiva ani , pe vremea cind era avocata adversarei lui Gheorghe Tiber. Dar despre aceasta doamna care dupa ce a fost pe la ecologisti nu demult a trecut recent in barca PPDD as putea scrie atit de multe lucruri care sigur nu vor placea multora. In frunte cu domnul Eugen Chebac. In final vreau sa ii spun domnului Picu Roman ca mi a placut foarte tare vrajeala spusa de domnia sa si anume ca reprezentanatii PPDD Galati vor face campaniei din usa in usa si ca  conducerea partidului de la Galati este alcatuita din oameni noi, cinstiti si curati care nu au bani. In rest le doresc tuturor multe succesuri. Magda CONDOS_ acest text e un pamflet si trebuie tratat ca atare. Magda CONDOS

Campania celor din PP-DD va fi făcută “din ușă-n usa” deoarece la conducerea partidului sînt: “oameni curați, simpli, cinstiți, care n-au bani”, așa cum declară Picu Roman.

Advertisements

4 thoughts on “Saracii si cinstitii politicii galatene

 1. “oameni noi,cinstiti,curat si care nu au bani”!
  .oameni noi=partidul in speta easte nou,asa ca poate sa se inscrie si Nastase tot nou este.
  .cinstiti=idem Chebac.
  .curati=Stavire spune tot.
  .nu au bani=de dat doar de asta sau inscris.
  Daca mai era nevoie sa ne convingem de bunele intentii haiducesti ppdd are numai haiduci in componenta.

 2. Doamna avocat Stavire are 2 fete extraordinare, nu tantaloaice! “Catinca”, esti complexata si urata la suflet (precis si la chip)!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s