Omul care sfinţeşte locul.


Nu am adus de multe ori laude unor politicieni sau oameni importanti din Galati deoarece cred ca putini merita acest lucru, Nu pot insa sa nu ii  spun un sincer bravo lui Paul Ichim, un doctor apreciat de pacienti lucru rar in ziua de azi , care este si senator al PNL Galati. Si care este in opinia mea inainte de toate un om cu o mare. Paul Ichim, despre care pot spune ca intr adevar are o gindire liberala comparativ cu colegul sau de partid   Victor Paul Dobre , pe care l-as vedea mai bine in rindurile unui partid de stinga, a mai facut ceva bun pentru galateni . Si anume este vorba de demersurile facute pentru infiintarea centrului de kinoterapie care a fost inaugurat vineri si care va functiona in cadrul Facultatii de Educatie Fizica si Sport . De aceasta investitie vor beneficia atit studentii facultatii , unde Paul Ichim este lector, cit si galatenii care au nevoie de recuperare medicala.Centrul de kinoterapie inaugurat vineri este cel mai mare din oraş si  este dotat cu sală de kinetoterapie, săli de masaj, sală de aerobic, sală de fitness, grupuri sanitare, vestiare moderne  şi hidro termo terapie Paul Ichim a declarat ca realizarea  proiectului a fost rodul unei munci in echipa si ca noul centru  va fi util  pentru formarea specialistilor in kinoterapie dar va fi utilizat si de galatenii care au nevoie de recuperare medicala. Magda CONDOS

Advertisements

5 thoughts on “Omul care sfinţeşte locul.

 1. -Asa si este despre comportamentul lui am auzit si eu.Cred ca este OM.Acum ca tot este in politica ii va fi f greu sa se mentina asa,dar daca va reusi va fi cu felicitari.Tara asta vitregita are nevoie de OAMENI.

 2. @ decretel
  E putin, nu-i asa, frate?
  Tu sigur ai fi putut mai mult, din OPOZITIE, cu hotii de la PDL acum ARD care nu mai stiau cum sa faca sali de sport inutilizabile, partii unde nu ninge, piscine in camp si terenuri de fotbal in panta.
  Putin, fata de forta nelimitata de ingustul spatiu al tastaturii, de care dai tu dovada.
  Putin in conditiile in care a fost permamemt hartuit, pana a ajuns sa opereze in Braila, oras care l-a primit cu bratele deschise, pentru ca apoi sa se intoarca in Galati, oras pe care nu l-a dat pe Bucuresti oricat de ofertat ar fi fost.
  Putin cand a realizat o sectie de chirurgie, cum numai in filme vezi. Putin!
  Putin cand si-a onorat, cu varf si indesat, calitatea de parlamentar, terminand mandatul pe locul I in Galati, ca cel mai eficient si totodata econom ales.

  https://www.senat.ro/FisaSenator.aspx?ParlamentarID=cff50fd2-6d83-450c-94fd-04e3822a7ff0

  Putin, nu-i asa?
  Sterge-te la ohi, sau poate la gura, si apoi da-ti cu parerea din nimicniia care te recomanda drept o larva ergofoba. Sau continua sa te umilesti. E starea ta naturala!

 3. -Mai frate dar ce este asa greu sa intelegi si sa crezi faza legata de salarii!!!Si asta e baghetela in comparatie cu alte si alte jocuri dintre A.M.G&SIDERURGISTUL/FSS.
  -Comentariul studentei o recomanda veritabila studenta,atit doar nu trebuie sa jicnesti oameni discromati.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s