Cum a venit apa calda mai devreme doar declarativ


Domnul director al Electrocentrale Galati, Tudor Petre, uns de liberalii galateni in postul de director al Electrocentrale Galati se lauda acum citeva zile intr un ziar local ca furnizarea apei calde se va face incepind de joi. Adica cu zece zile mai devreme decit erau programate sa dureze lucrarile de revizii si reparatii, lucru semnalat cu mare mindrie de liberala presupun . Acum doar naivii mai pot crede ce aud in ziua de azi de la unul sau altul, fie ca e politician sau simplu director ,  insa partea frumoasa este ca promisiunile domnului director al Electrocentrale  au aratat frumos doar in ziar . Si asta pentru ca societatea pe care o conduce nu a finalizat lucrarile de revizii si reparatii cu 10 zile mai devreme asa ca nici vorba ca toti galatenii sa aiba parte de apa calda incepind de joi. Dar daca tot a dat cu oistea in gard atunci cind promitea ca tot poporul va primi apa calda mai devreme , domnul director al Electrocentrale , care este platit din banii statului si ia o caruta de bani pentru asta, nici nu se sinchiseste de 2 zile sa raspunda la telefoanele presei galatene pentru a explica cum sta treaba cu furnizarea apei calde. Dar probabil ca acesta este un gest de curat liberalism  sa dai cu flit mass mediei , nu i asa domnule director general? Deci ca sa rezum in noul Galati apa calda are regulile ei noi . Magda CONDOS_ acest text este un pamflet si trebuie tratat ca atare.

Advertisements

2 thoughts on “Cum a venit apa calda mai devreme doar declarativ

  1. In tara asta pleaca ai nostri,vin ai nostri…si asta de vreo 20 de ani.Asta pana intr-o zi,ca trebuie sa vina si o astfel de zi.Simt asta…

  2. -Mai lasati omul in pace de ce sa faca si el!Apa calda,apa calda!Iote ca de ceva vreme mai nou curge rece pe teava pt calda,si cine a citit declaratia incriminata cum ca vine,vine apa calda o tot cauta lasind robinetul deschis sa curga,sa se pravale pe teava la vale poate asa o fi la inceput rece,curind poate se incalzeste!Si uite asa cifrele se invirt,se invirt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s