Visele parlamentare ale unui tinar intreprinzatorgalatean


Radu Oprea a fost responsabilul campaniei electorale a lui Nicusor Ciumacenco, cel care a candidat independent la Primaria Galati si a pierdut batalia in fata liberalului Marius Stan. Nu stiu citi il stiu pe Radu Oprea, tinar care a trait niscai ani prin SUA si citi cunosc care sunt efectiv realizarile sale ca tinar intreprinzator si sef al unei organizatii patronale a tinerilor oameni de afaceri pe Regiunea Sud Est. Nu stiu citi stiu ca domnul Radu Oprea, un tip ok nimic de spus si care cred ca doreste sa faca ceva  in domeniul privat, a prezentat un proiect de afaceri destinat tinerilor intreprinzatorii. Nu am sa intru in detalii legate de incubatorul de afaceri, asa cum este denumit proiectul, pentru ca a fost deja mediatizat in presa. Am sa va povestesc ceea ce nu s-a scris si anume ca asociatul lui Radu Oprea este Greg Teodorescu, pe care nu l a prezentat la lansarea proiectului . Domnul Greg  este baiatul lui Andu Teodorescu, cel care a condus firma Melcret spre inalte culmi ale ”succesului ” şi care a fost prin PDL, PSD si ulterior PP Dan Diaconescu de unde a fost debarcat de care Constantin Ene, seful PPDD Galati . Acum sper sincer ca fiul sa fie un om de afaceri mai de succes decit tatal desi nimeni nu cred ca a auzit ceva de realizarile pe plan profesional ale juniorului  Acum daca as mai spune ca tinarul Radu Oprea se afla in discutii cu o anumita aripa a Partidului Forta Civica Galati pentru a candida pentru un fotoliu de deputat nu cred ca ar mira pe multa lume. Radu Oprea mi a zis ca a fost contactat de cei de la Forta Civica Galati care i au propus sa candideze dar inca nu a luat nicio decizie, si asta dupa ce sustine ca a refuzat sa se inscrie in PDL Galati , partid unde se afla oamenii apropiati lui, cum ar fi Doru Resmerita sau Nicusor Ciumacenco. Habar nu am daca Radu Oprea nu isi va  arunca banii degeaba in campania electorala, daca va dori sa candideze pina la urma, dar asta doar el poate decide daca se arunca in viata politica sau continua sa faca afaceri in liniste cu baiatul lui Andu Teodorescu. Magda CONDOS_ acest text este un pamflet si trebuie tratat ca atare.

Advertisements

4 thoughts on “Visele parlamentare ale unui tinar intreprinzatorgalatean

 1. Enquier@yahoo.com
  89.35.6.1
  IP: 89.35.6.1
  Decimal: 1495467521
  Hostname: 89.35.6.1.chml.ro
  ISP: SC CHML Web Services SRL
  Organization: SC CHML Web Services SRL
  Services: None detected
  Type:
  Assignment: Static IP
  Condos Magda prostituata ciumei portocalii. Condos Magda aceasta imputiciune nu ne vine sa credem, dupa cum spun gurile rele ca este platita din banii firmei S.C. For Lat S.R.L., RO 24503301, J17/1795/2008. Si nu credem ca este adevarat ca este firma PDL. Condos Magda raspunzi la aceasta intrebare : esti sau nu platita de PDL ?

  • HABAR NU AM CINE ESTE ACEASTA FIRMA SI NU SUNT PLATITA DE NICIUN pdl SAU ALT PARTID. POATE DLE POSTATOR IMI SPUNETI SI MIE DACA NR DE TELEFONM 0721306000 VA APARTINE, DACA E ADEVARAT CA ATI CISTIGAT BANI DIN PROIECTELE CU FONDURI EUROPENE SI DACA SUPARAREA DVS PE MINE SE TRAGE DIN FAPTUL CA O ANUMITA BRUNETA PE NUMELE EI LUMINITA A AFLAT CITIND ACEST BLOG DE EXISTENTA IN VIATA DVS A UNEI ANUMITE BLONDE CU NUMELE EI MIHAELA CARE LOCUIESTE IN SPANIA. sUCDESURI MULTE SI DVS SI COLEGULUI DVS IN ACTIVITATEA SINDICALA UNDE NU ATI FACUT IN ULTIMUL TIMP.

 2. Era de ajuns sa iti atribui numele bun,faza cu Om e lucru mare.Cum poti sa te numesti singur “om bun”!Cind spun bun era de ajuns pt ca esti bun “de aruncat cu pietre” nimic mai mult.Tradator ordinar ce intreaba cine,de cine e platit!El singur fiind platit de stapinii lui.Pot eu sa ii cer lui Dumnezeu sa te ierte!

 3. Acuma pe bune!Cum naiba poti atribui cuiva fie ea si magda,ca practica orarul(nu cum ai dedus:oralul)vostru,al ultimelor spite josnice ce practica din cele mai vechi timpuri(i.e.n prostitutia patronala!Patent(atentie)marca lasul scintei mircea-Fss metarom!Ultimile amibe/euglene verzi,scursuri ai epocilor.Inaintasii IUDEI.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s