Din ce parte va veni lumina?Cu si despre Sidex


Faptul ca ArcelorMittal Galati incearca de ceva vreme sa gaseasca o solutie pentru a plati mai putin pentru energia electrica consumata, element care atirna greu in situatia economico financiara a unitatii sipoate si si a viitorului fluxului primar,  nu mai este o stire .Cum nu mai e o stire nici declaratia facuta asta vara de Gheorghe Tiber, la protestul organizat doar de sindicatul pe care il conduce fata de inchiderea UPSRS , cva Ionel Bors, Ribo Bruno şi premierul Ponta s-ar fi intilnit in cea mai mare discretie la Braila unde premierul le-ar fi promis oficialilor Combinatului ca ii va ajuta sa rezolve ce ii doare mai tare, si anume sa gaseasca o solutie pentru ca  pretul platit pentru energia electrica sa fie mai mic. In conditiile in care Comisia Europeana a luat la puricat contractele de energie electrica incheiate de Combinat cu statul roman in ultimii ani , pentru a vedea daca nu cumva sunt ajutoare de stat, sarcina guvernului Ponta este foarte grea dar nu imposibila. Si nici chiar asa imposibil de indeplinit daca mai tinem seama ca vine in decembrie si o campanie electorala si o mina se poate ajuta pe alta mai ales cind ar putea fi la mijloc si  niste malai. Acum ceva timp Tiber spunea ca cei dela Combinat ar putea apela la o inginerie posibil prin Ucraina dar nu a dat amanunte complete pe tema asta.  Azi Marius Stan a dezvaluit cite ceva legat de planurile Combinatului pentru a face rost de energie mai ieftina, care pentru a fi realizat trebuie sa aiba aprobare de la autorităţile statului care acum sunt marca USL: Daca ar fi sa il cred pe primarul Stan. planul celor din Combinat este de a aduce gaz metan la Electrocentrale care sa il proceseze urmând ca energia electrica rezultata sa fie lfurnizxata Combinatului . L am intrebat pe domnul Stan daca gazul metan ar urma s vina din est dar nu a stiut sa imi raspunda la aceasta intrebare. In incheiere vreau sa ii cer public dlui Scintei sa faca si el ceva pentru a pune presiune pe guvernanti sa ia masuri pentru ca cele 4 combinate sa nu se inchida , si nu cumva ca si Sidexul sa nu aiba aceeasi soarta,  si aici ma refer la  oranizarea unui miting de protest la Bucuresti. Asta mai ales ca acum dl Scintei , despre care gurile rele spun ca ar fi un om foarte ascultator si cu urechile fine si cu timpanul vesnic ascutit   si caruia ii place culoarea rosie, poate face ceva cu adevarat pentru oameni mai ales ca acum a luat o pauza la proiectele legate de fondurile europene. Si pentru ca sunt de felul meu o persoana binecrescuta doresc sa ii urez salutari sincere drelor Mihaela si Luminita care sunt convinsa ca sunt foare interesate de activitatea dlui Scintei daca tin seama de faptul ca sunt abonate la site ul federatiei care nu a mai fost actualizat de o caruta de timp. Acum nici asta nu ar fi o problema tinind cont ca nici realizarile sindicale nu dau pe afara. Magda CONDOS- acest text este un pamflet si trebuie tratat ca atare.

4 thoughts on “Din ce parte va veni lumina?Cu si despre Sidex

  1. Ce bine ne mai e!E bine,bine,e foarte bine!Si astfel gasita formula ciastigatoare am evitat monitorizarea ajutoarelor de la stat!Am impacat capra,varza,si sugaciul!Adica UE,romanii si rromii hindusi!Sa nu ghinditi ca romanii sint varza,nu ei avind pozitia pe care o au seamana cu capra.Iar pentru cum aplica egalitatea in ograda U.E sigur este varza.Sugaciul rryndy stoarce biberonul,inca!
    Ingineria asta sa nu credeti ca a ghindit-o Stan,nu tata!Aici au ghindit capetele caprei,verzei si sugaciul la un loc.
    Hai ca este bine!Va salut!

  2. Un primar care a facut bani din datul cu stangul in dreptul.Un primar care AMENINTA locuitorii orasului.Cu ce raspunde Cubasa d-le Primar.Intradevar un Oras Altfel!Nu m-am gandit o clipa la partea perversa a frazei!Ne mai auzim!

  3. Va rugam sa postati si niste poze cu aceste Mihaele si luminite ca sa putem sa le identificam. Cumva acestea calatoresc cu masinile de protocol? Indienii si francezii stiu acest lucru ?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s