Ieri chiabur, azi om al poporului .


Eugen Chebac, fost membru PDL; fost membru PSD si fost membru UNPR; a devenit joi cu acte in regula, presedinte  organizatiei judetene a Partidului Poporului Dan Diaconescu. Pina aici nimic neobisnuit as putea spune deoarece exista un proverb care spune cam asa ” la vremuri noi tot noi ”. La marea inscaunare oficiala a celui care va trebui sa demonstreze electoratului galatean ca este de partea poporului si ca nu a facut parte din cei care au condus intr un fel sau altul timp de 22 de ani  a fost prezent si secretarul general al PPDD . venit de la Bucuresti . Un domn care a vorbit in general bine si care a stiut sa ocoleasca cu dibacie raspunsurile la anumite intrebari. Una din acele intrebari fiind legata de modul in care Eugen Chebac , care era etichetat de Dan Diaconescu drept unul din chiaburii Galatiului, a devenit brusc un om al poporului tocmai bun de votat.  Daca Eugen Chebac , care a trecut prin niscai partide  la viata lui, a devenit  tocmai bun pentru sefia PPDD   vreau sa mai spun ca tandemul pe care acesta il va face cu Picu Apostol Roman, plecat din PC in PPDD; cica va baga in priza toti politicienii galateni.Cel putin asa a anuntat Picu Apostol Roman, uns si el recent presedintele organizatiei municipale a PPDD. Trecind peste toate aceste lucruri care arata cit de noi in viata politica sunt oamenii lui Domnul Dan am sa mai zic ca in deosebita conferinta de presa reprezentantul PPDD de la Bucuresti a condamnat si criticat si PDL ul si USL ul dar a zis ca partidul nu se va da in laturi pentru a face o alianta dupa parlamentare cu oricare partid. Daca interesul national o cere . Sanchi. Magda CONDOS_ acest text este un pamflet si trebuie tratat ca atare

Advertisements

2 thoughts on “Ieri chiabur, azi om al poporului .

  1. Frumos articolul.
    Adevarat ,pacat ca incet toata pleava politica va intina inca nepatatul blazon al PPDD si curand vor fi acolo mai toate fetele arhicunoscute politrucilor locali.Pacat… incepusera bine si este lamentabil ce se intampla.

  2. PPDD CONFIRMA PROVERBUL ROMANESC : alta marie cu aceasi palarie,prin numirea lui CHEBAC.
    EUGEN CHEBAC a devenit oficial aghiontat al haiducului poporului DAN DIACONESCU,ha,ha,ha,…!Sa vezi natiune tragi comedie CHEBAC va haiduci averea chiaburului CHEBAC si o va da poporului furat!Ha,ha,ha,…1Pe bune acum chiar rid!Dar ce rid!Iti multumesc pt articol Magda ,mi-ai facut ziua frumoasa de dimineata!
    Acum inteleg de ce don marcelik are dreptate cind spune ca este BUN ARTICOLUL MAGDA.Va salut.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s