Frectie sindicala la picior de lemn . Cu si despre Sidex


Un grup de bravi lideri ai sindicatului Siderurgistul  de la Combinat vor participa vineri la mitingul organizat de FSS Metarom la laminorul de la Cimpia Turzii, unde 800 din cei 1000 de angajati sunt pe faras. Acum nu stiu cit de mult sa salut aceasta actiune facuta pe ultima suta de metri in cazul  unei societati unde deja zarurile au fost deja aruncate , si aici ma refer la disponibilizarea a 800 din cei 1000 de angajati . Nu am sa inteleg de ce domnii sindicalisti nu au facut proteste in iunie cind situatia era deja gri dar probabil domniile lor erau mai preocupati cu sedinte pe la mare si la munte . Iar rezultatele acelor sedinte se vad de orice om care are cit de cita minte, si anume ca sedinteleau avjut efect zero iar reducerea de personal din metalurgie continua. Acum imi lasa unn gust amar faptul ca acesti lideri de la Siderurgistul, care au avut grija sa nu spuna nimic public legat de situatia colegilor  lor de la Cimpia Turzii, au timp sa protesteze la Cimpia Turzii, lucru laudabil, dar nu au dat doi bani nici ei si nici liderii FSS Metrom atunci cind asta vara s a inchis UPSRS  si cind in strada pentru oprirea acestui lucru se aflau doar sindicalistii de la Solidaritatea. Acum eu ii inteleg pe domnii lideri de la Siderurgistul cit si pe dl lider Mircea  Scintei , si anume ca le e mai usor sa protesteze cind e prea tirziu, si nu cumva la Bucuresti, atunci cind nu e vorba de ArcelorMittal . Pentru ca atunci domniile lor ar avea o mare mica problema. Dar cum sindicalismul din zilele noasttea ajuns unul de carton si doar putini lideri mai au curajul sa spuna ce se intimpla si sa cheme angajatii sa se lupte pentru mentinerea locurilor lor de munca , nici nu e de mirare ca toata industria se duce incetul incetul de ripa, Tare as vrea sa aud de la marele si luptatorul lider Mircea Scintei citeva cuvinte legate de cine era pe la guvernare cind s au privatizat laminorul din Cimpia Turzii si Sidexul si ce au facut liderii de sindicat pina acum pentru a preintimpina aceste dezastre in afara de a trimite nu stiu ce hirtii pe la diferite ministere . In rest incetul cu incetul iese la iveala modul dezastruos in care multi lideri de sindicate au stiut sa lupte pentru intereselev mermbrilor lor de sindicat. Iar mai nou am auzit ca angajatii de la Cimpia Turzii au decis sa depuna plingere penala  la  DNA impotriva lui Victor Ponta, lucru care m a facut sa rid pentru ca acest lucru este praf in ochii naivilor adica o solutie care nu va rezolva nimic Dar e mai usor sa depui o hirtie decit sa faci un protest la Bucuresti care cu adevarat ar fi unul deranjant pentru Ponta. Magda CONDOS – nota atutorului- acest text e un pamflet si trebuie tratat ca atare.

Advertisements

5 thoughts on “Frectie sindicala la picior de lemn . Cu si despre Sidex

 1. ia zi knd pornejte furnalu3?hahaha.nu mai mintiti oamenii.habar nu ai ce e ala furnall.la fel si tiber?deci knd pornejte,.nu mai revii ku amanunte?hahahaha.mincinosi sunteti.intoxikatilor

 2. 108 Location Details
  IP:
  91.121.113.108
  Hostname:
  ks200852.kimsufi.com
  ISP:
  Ovh Systems
  Organization:
  OVH SAS
  City:
  Region:

  Country:
  France
  O fi doamna Vera cea care scrie din Franta si care nu scoate niciun cuvint in acest comentariu legat de ArcelorMittal Galati?
  Dna Condos Magda pute de la o posta ca esti pres la preaplinii tai mituitori si minti injectind venin din spurcata ta fiinta. Nu sunt de acord cu teoria de cretina ca nu trebuie sa faci nimic la fabrica ta si sa te cari la Bucuresti pe banii cui, ca doar nu crezi ca toata lumea primesti arginti patati de singe ca tine pentru aruncat minciuni. Te dai de gol la final ca vrei sa-i dai in cap lui Ponta si impartialitatea deontologica a unui ziarist nu-ti apartine, dezvaluindu-ti macabra fata de unealta a mafiei portocalii. Daca tie nu-ti dau salariu aia de la ziar te duci la miting la Bucuresti sau lupti la tine la ziar? Curva pedelista, lapidare Afganistan.

  • Vai vai vai cit adevar spui dta care scrii de pe un ip din Franta ! Dar anul trecut de unde erau bani de plecat la Bucuresti pt a protesta pt salariile bgetarilor A , uitasem de la anumite partide. Deci anul trecut cind se striga impotriva PDL si pt salarile bugetarilor se gaseasu bani de plecat la Bucuresti si aici ma refer de la domnii de la Siderurgistil de exemplu anul acesta ca sa protestezi pt amaritii din mediul privat si anume din intreaga metalurgie si sa cereti si guvernului Ponta si clasei politice iontregi sa faca ceva , cum cereati anul trecut Pdlului , brusc nu mai sunt bani. Cit despre Ponta cred ca te faci ca nu intelegi cind am zis ca acea plingere la DNa impotriva lui este o prostie si o vrajerala pt ca el nu are nicio treaba in povestea legata de Cimpia Turzii. Asta cu pedelista mai las o jos ca este plictisitoare o tot aud de la anumiti lideri de sindicat pe care daca ii critici inseamna ca esti pedelist sau de la unii care fac jocul francezilor . Dar e bine ca se face protest abia acum cind deja lucrurile s au decis si nu in iunie cind au inceput disponibilizarile si cind ar fi trebuit tras semnaluil de alarma. Dar de atunci se plimbau hirtii de catre domnii sindicalisti pe la ministere si se faceau sedinte la munte sau la mare. Si da i si lupta. Si apropo cind s a inchis UPSRS de ce nu am vazut la Galati proteste facute de domnii lideri de sindicat de aici? Aud ? Deja mi e sila sa raspunsd unpor slugi si unor tradatori care se fac ca fac ceva in ultimul ceas. A si apropo de lipsa banilor pt proteste la Bucuresti. Acestia se gasseau daca domnii lideri in frunte cu dl scintei renuntau la vreo 2 sedinte la mare sau la munte care se fac lunar dar degeaba se pare iar acei bani se puteau folosi pt actiuni in folosul oamenilor. Succesuri multiple acolo din Paris de unde scrii! Sunteti cumva dna Vera? Vad ca de ArcelorMittal nu comentati nimic dar e de inteles. O zi buna si folositi in conmtinuare un ip localizat in Paris Franta . a si inca ceva sunt ferm convunsa ca donmnii de la PSd care erau la guvernare in 2003 cind au facut aceasta minunata privatizare de la Cipia Turzii vor gasi solutia acum ca tot ei sunt la guvernare.! Salutari dna Vera si sotului dvs francez! De Combinat nu ziceti nimic nu i asa ? Totul merge brici aici

 3. KOOL intreaba ironic si ride scrisnind printre taste ca nu stiti ce este ala furnal,cind porneste va numeste intoxicati informational,ba chiar mincinosi!Mai kool nebun sa iti raspunda la intrebarea cu pornirea furnalului dorian dumitrescu,nu alt cineva.Cit despre cum arata un furnal iti spun eu : preturi de inestitii si mentenanta umflate de 4 ori fata de realitate si foarte multe defectiuni.Daca nu ma crezi intreaba orice taliban de pe Garofitei,pe care ii gasesti doar pe teren ,la baza furnalelor!
  Iar tu Magda zici ca trebuiau alde FSS METAROM/SIDERURGISTUL sa protesteze pt CIMP[IA TURZII atunci cind situatia era gri!Ba uite ca e mai bine asa FSS a asteptat sa se schimbe culoarea,griul sa devina negru,si s-au dus acum sa prinda bomboana de pe coliva!E mai usor asa,nu tu batai de cap conform proverbului romanesc la placinte inainte,la razboi inapoi.Tipic lor TRADATORILOR!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s