Eugen Chebac reintră pe scena politică . De partea lui Dan Diaconescu


Conferinta de presa a PPDD Galati, care era programata sa aiba loc miercuri, incepind cu ora 11, a fost aminata, a anuntat azi dimineata o doamna secretara de la filiala locala a partidului domnului Dan, care m a anuntat amabila ca miercuri in jurul orei 16, imi va comunica cind va fi reprogramata intilnirea cu presa. Pentru multi anularea conferintei de presa nu ar putea spune mare lucru insa unii stiu ca acest lucru are legatura cu faptul ca pe data de 14 septembrie ar urma sa se decida soarta lui Constantin Ene , consilier local al PPDD Galati si care a fost pina acum o luna de zile presedintele organizatiei judetene a PPDD . Moment cind a fost suspendat din functie , pentru motive disciplinare, repunerea lui in fotoliul de sef urmind sa fie decisa de catre conducerea centrala a partidului. Acum cu riscul de a stirni iar comentarii din partea unor oameni de bine , am sa spun ca nu cred ca domnul Ene va mai fi presedinte al organizatiei judetene a PPDD . Si ca in locul lui va fi numit Eugen Chebac,cel care a fost exclus din Ps si ulterior executat de catre conducerea UNPR , care va face astfel echipa cu Picu Apostol Roman, presedintele interimar al organizatiei municipale a PPDD: Despre domnul Ene nu prea am nimic de spus, nici de bine nici de rau pentru ca activitatea domniei sale ca sef al organizatiei judetene a acestui partid a fost una extrem de discreta. Habar nu am daca este adevarat cumva ceea ce spun guriler rele si anume ca acesta ar fi fost iepuras in campania electorala pentru Primarie pentru ca unii sa scada cit mai mult in sondaje, si ca i s ar fi propus in schimb sefia Politiei Locale Galati in cazul in care nu era ales consilier local al PPDD. Dar desigur ca acestea sunt rautacisme si ca nimeni nu poate crede ca domnul Ene ar fi facut vreo intelegere in camopanie cu un politician galatean cu greutate care si acum 4 ani a folosit drept iepure un om de afaceri galatean cunoscut. Una peste alta cred ca procentele pe care le va obtine PPDD la alegerile din decembrie vor fi demne de luat in seama mai ales ca ceea ce face Dan Diaconescu de citeva zile la televiziunea lui, si anume apelul ca romanii sa cumpere Oltchimul care sa nu fie vindut strainilor are din ce in ce mai mult succes in rindul celor care s au saturat sa vada efectele privatizarilor paguboase facute in ultimii 22 de ani , care au fost in defavoarea poporului roman . Magda CONDOS- acest text e un pamflet si trebuie tratat ca atare.

Advertisements

4 thoughts on “Eugen Chebac reintră pe scena politică . De partea lui Dan Diaconescu

  1. Felicitari. Reciclarea politica galateana este uluitoare. Chebac de la PSD s-a dus la UNPR si acum vrea la PP-DD? De ce ma mir? Pai dragutul de Ciumacenco nu a plecat din PNTCD la PSD si acum e la PDL?Ah il uitasem pe Necula. Traiectoria e prefect PSD (subprefect inainte), apoi PLD, alipit si ales PDL. Nu m-ar mira sa faca o mutare surpriza.

  2. bubule iar te pune San-ghian sa dai coment-uri ?…vezi ca stim ca mata e platita din parale publice la CJ doar ca sa dea haleala la caini, mama mama ce a ajuns judetul asta, condus de NI(mi)CA si SAN-GHIAN

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s