Dupa noul Galati avem parte si de noul Otelul Galati !


Marius Stan pare un om decis sa se tina de promisiuniiile facute in campania electorala atit galatenilor dar si microbistilor care iubesc echipa Otelul Galati. Acum nu stiu citi dintre dumneavoastra realizati  modul in care  prinde contur noul Galati pentru ca eu marturisesc ca la acest capitol sunt inca in ceata. Dar sa trecem la alta promisiune facuta de Marius Stan si anume cea legata de viitorul luminos pregatit echipei rosalbalbastre. Acum sincer inca  numar zilele pina cind vor veni celebrii dar misteriosii investitori ale caror nume sunt  aruncate  pe surse presei .Care de bunacredinta chiar crede desi nu am vazut ca vreunul din acesti potentiali investitoi sa fie intrebati de ziaristi daca chiar doresc sa investeasca la Otelul, asa cum ar fi firesc.. Si aici ma refer la numele care circula doar la bursa zvonurilor cum ar fi domnul Adamescu,  la primarul Savin  din Busteni sau  primarul din Tirg Ocna precum si la acel om de afaceri din Iasi despre care presa a scris ca ar fi prieten cu Marius Stan si ar fi si el dispus sa bage bani la Otelul.Indiferent de cite critici voi avea parte eu pina nu voi auzi o declaratre a unui investitor interesat sa bage bani la Otelul nu pot crede in minuni. Si tare as vrea sa stiu cu cine negociaza acesti investitori si mai ales ce se va intimpla cu stadionul Otelul . Dar daca pentru mine subiectul investitiri inca reprezinta o mare nedumerire la fel de mare nedumerire o am si in ceea ce priveste noul antrenor de la Otelul. Pentru ca nu pot intelege cum poate fi prezentat Viorel Tanase drept antrenor principal  al echipei de fotbal atita timp cit nu exisa unda verde pentru aceasta numire din partea Consiliului de Administratie al clubului. Deci daca potrivit declaratiei lui Marius Stan Viorel Tanase ar fi antrenor principal al echipei in realitate lucrurile inca nu stau asa. Stau si ma intreb daca toata aceasa tarasenie  in care Marius Stan iar apare in aceste zile in  fata, pozind in Mesia ,  nu ar putea avea legatura cu o sedinta extraordinara care va avea loc la PNL , ocazie cu care nu este exclus ca Victor Paul Dobre sa ramina fara fotoliul de sef al organizatiei judetene a PNL iar in locul lui sa fie numit interimar Marius Stan, care isi doreste demult aceasta functte. Magda CONDOS_ acest text este un pamflet si trebuie tratat ca atare.

Advertisements

5 thoughts on “Dupa noul Galati avem parte si de noul Otelul Galati !

 1. Dragii mei Cobra si Magda
  Oare sunt mai putin galatean daca va spun ca putin imi pasa de echipa Otelul?
  Sa se autofinanteze daca sunt buni.Daca au bani oare fotbalistii dau mai bine cu sutul in minge?
  Pe mine m-a enervat de prima data asocierea de Primar cu Seful Otelului.
  Orasul e facut harcea-parcea.Am ajuns asta vara la Brasov.Au 3 Aqua-magicu-ri.In varful muntilor cum se zice,iar noi pe malul Dunarii e vai de mama noastra cu un bazin imputit in care toti boschetarii fac baie in blugi.Probabil si Stan are consilieri,i-as recomanda sa o lase mai moale cu Otelul.Gata!Sa rezolve problemele care ii privesc pe cei mai multi.E simplu.
  Magda iti propun un subiect similar cu cel aparut in Viata Libera candva.
  Familia,,Bugetarescu” IN SIDEX.Relatiile de sange si cumetrie din Sidex.Ce se vede si ce nu.De ce este un organism bolnav de cancer care ia aspirina?E un subiect greu si periculos probabil.

  • Acel setial buigetarescu a fost praf in och pt ca nu s a scris nimic despre relatiile din politie,justitie, finante, vami , CJ, Prefectura, Primarie sau alte institutii cu adevarat grele. Cit despre Sidex asemernea dezvaluiri poate ar fi mai corect sa le faca liderii de sindicat . Nu am obligatie fata de nimeni si nici macar de siderurgisti . cit despre subiect da este interesant si se poaste incepe cu familia doamnei supranumita papusa ucigasa, si aici ma refer la fata si ginere. As putea sa mai zic cite ceva de unii lideri de sindicat care si au angajat neveste,. amante , fiice sau fii , surori . cumnati si sunt pres in fata actualilor sefi. cine vrea sa scrie este liber sa faca dezvaluiri pe aici, Promit ca nu voi sterge comentariile

 2. oras de kk , primarie de kk , PRIMAR de kk si echipa de fotbal de KK, sa retrogradeze in divizia H ca ne doare in palarie de (h)OTELUL

 3. Din pacate draga ddd ai dreptate,sa se autofinanteze singuri.Dar era vorba de una din multele promisiuni ale lui Stan,intre timp se pare ca OTELUL si-a gasit investitorul.Al cincilea patron ca si putere financiara din Romania.Si daca tot propui subiecte,ele pot fi diverse.Unul bun de tot ar fi pentru data de 7 sept -VIRGIL SAHLEANU!Ce a fost sindicalismul in Romania,si ce a ajuns!Ora bilantului!Nu de alta dar se pare ca multe zile calendaristice au fost “trimise in ordonanta”,grabind sosirea ZILEI SCADENTEI IN SINDICALISM!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s