Ghici cind va” bate”clopotul? Cu si despre Sidex


Modernizarea furnalului 5 a fost prezentata de catre sefii Combinatului drept o mareata investitie pentru care au anuntat cu surle si trimbite ca s ar fi cheltuit 80 de milioane de euro. Personal am fost una din persoanele care m am indoit tot timpul ca in realitate s au cheltuit atitia bani , cit s au laudat sefii Combinatului, asa cum am avut indoieli si ca lucrarile au fost chiar asa de bine realizate. La vremea cind scriam anumite lucruri,  si anume ca a fi probleme cu realizarea retelelor de preparare a aglomeratului si ca aparatul de incarcare ar fi subdimensionat ceea ce crea anumite probleme , am primit tot felul de comentarii ” dragute” in care eram facuta in toate felurile si eram de asemenea acuzata ca eu impreuna cu Gheorghe Tiber, singurul lider de sindicat din Combinat care a spus public lucrurilor pe nume legat de modul în care s au   lucrari la furnalul 5, si cu Ionel Bors am fi avut nu stiu ce plan de distrugere a minunatei investitii care mergea ca unsa doar in massmedia care reflecta doar in roz lucrurile legate de Combinat.Timpul mi a dat mie dreptate ,desi nu mi as fi dorit sa fie asa ,  iar marea investitie de la furnalul 5 va suferi din nou niscai modificari. Dupa informatiile mele,  functionarea  furnalului 5 nu merge atit de bine cum ar trebui iar gurile rele spun ca ar fi de vina si calitatea materiei prime importate  care ar conduce la un consum ridicat de energie. . Dar asta nu este tot . Investitia la furnalul 5 s a facut atit de bine incit urmeaza o noua investitie, si anume schimbarea clopotului furnalului care cica ar costa un mizilic, si anume o suma cuprinsa intre 5 si 20 de milioane de euro. Habar nu am daca s au alocat  acesti bani dar se pune problema opririi furnalului 5 la inceputul lunii octombrie pentru efectuarea lucrarilor inclusiv  cele de schimbare a clopotului . In conditiile in care oprirea furnalului ar  dura cam 3 saptamini ramine de vazut daca in aceasta perioada va fi repornit furnalul 3 ale carui lucrari de reparatii au fost finalizat din cursul lunii iulie. Toate bune si frumoase singurul lucru pe care nu il inteleg eu este de ce nu s a gindit nimeni la acest clopot atunci cind s au facut timp de mai bine de un an lucrarile de modernizare a furnalului care erau prezentate drept o minunata si o mareata realizare. Dar cum traim in Romania si nimic nu pare facut a merge bine nu ar mai trebui sa mire nimic pe nimeni.Nici macar cind este vorba de investitii marete anuntate cu surle si trimbite  Magda CONDOS_ acest text este un pamflet si trebuie tratat ca atare.

Advertisements

6 thoughts on “Ghici cind va” bate”clopotul? Cu si despre Sidex

  1. Mirciulica cel viteaz a ajuns sa fie inselat? Vai, vai ce rusine pentru cel care se crede idolul femeilor ! Sa ii cautam grabnic un jilt de sef de sindicat la Galati sa nu il mai insele Luminita!

  2. Bun titlul articolului.Numai titlul singur descrie situatia neagra a negrului din combinat.Pina azi stim sigur cind un clopot poate sa bata pentru combinat.Data de 23 aug ne-a aratat cum clopotul poate bate si daca un obiectiv gen furnalul 2 este inchis.A batut si pt inchiderea obiectivelor otelarii,cocserii,laminoare,iata upsrs,s.a.m.d.!Urmeaza a bate curind si pt sindicatul cumparat de indieni SIDERURGISTUL si pt anumiti lideri din Federatiile vindute,ca de toate astea nu merg la infinit,situatia se inrautateste zilnic,sondajele arata eroziunea liderilor vinduti,lumea se retrage,plus diminuarea prin restructurarea nr de salariati/membri ia amploare.Curind pica toti si toate.Curind scinteile tradatore se sting,

  3. Pentru asa zisii lideri cumparati de straini,pusi pe capatuiala ce nu ii intereseaza proprii membri.Zeflemisti si plini de ei de ii stie tot cartierul(cei ce nu au inca vila)ce mari sint ei-lideri de sindicat mai!Pentru presedinti de federatii ce au doar rol de decor.Pentru toti acestia fiecare ordonanta,externalizare,inchidere,desfiintare de posturi,grabeste propria “bataie de clopot”.In curind.

  4. TEO, de cand e Mirciulica “lider” e catat de femei? N-are nevoie, de vreme ce in cele doua locatii are cate una care “sta ……” . Crezi ca toate sunt fraiere sa se lase aburite? A gasit doua mai slabe de inger, le-a prostit ca pe sindicalisti si ii ajung…!
    Daca ptr omenii ce-i reprezinta nu face nimic macar ptr ele sa faca ce poate…!

  5. STOP.mai devreme cu 24 de ore,repunerea in functiune a FURNALULUI.4..STOP..o stire care ne bucura dar nu ne incalzeste cu nimic.STOP. ne dorim pornirea furnalului 5,mai devreme cu 24 de zile,…corect ar fi fost SAPTAMANI .STOP.SUFERIM DE 10 ANI DE ZILE. stop.Ne-am pierdut rabdarea,…. stop.Toata planeta si-a pierdut rabdarea.STOP….APRECIATI-NE SI RESPECTI-NE.STOP.VA SPRIJINIM.STOP….ESTE TIMPUL SA PROCEDATI LA FEL..STOP….Cu stima si respect,..Stefan Stefan Diaconu,L.T.G.2.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s