Daca ” dictatorul ” revine la Cotroceni , interimarul se retrage din viata politică ?


Daca problema legata de revenirea la Cotroceni a ” dictatorului ” Băsescu , care este injurat de dimineata si pina seara de dictator ce este fara ca nimeni din massdmedia sa pateasca ceva, s a cam limpezit acum. Intrebarea de zece puncte care se pune este ce se va alege de cariera politica a interimarului. Si aici este vorba de liberalul Crin Antonescu, care afirma acum ceva timp ca daca presedintele se intoarce la Cotroceni el se retrage definitiv din politica. Sincer eu nu cred ca domnul Crin, care s a dovedit pe perioada interimatului cel putin la fel de jucator ca si suspendatul,  se va retrage din poltica. Asa cum nu cred ca toata aceasta  , si anume batalia dintre USL si Basescu  a avut vreo legatura cu binele sau interesdele acestui popor . Magda CONDOS

Advertisements

10 thoughts on “Daca ” dictatorul ” revine la Cotroceni , interimarul se retrage din viata politică ?

  1. Iata ca si “uitucul”Ciumacenco e bun la ceva,ne-a adus cu picioarele pe pamint aratind cit de mult trebuie sa ne bazam pe cuvintul de onoare al politicienilor romani.

  2. “Nu ma retrag din viata politica pt. ca imi pasa de soarta celor 7.500.000 de romani!” Hahahahahahaha…nu de soarta lui, ci are el grija noastra!!!Minunat!!!Cum sa nu votezi asa om bun? Bun ca painea calda…
    Radem, glumim, dar cu cine naiba sa mai votam???Ca numai hiene la orizont!!!!
    Ah…l-am uitat pe Dan Diaconescu!!! 🙂

  3. Nu prea mai crezut Magda ieri.Nu sunt un ghicitor in cafea,dar la un moment dat alesii vad cu alti ochi lumea din jur.Putinul care-l castigase Ciumi in ochii mei ,i-a pierdut prin aceasta prostitutie politica care o face.Nu atunci a pierdut cand nu a iesit primar,ci acum cand isi pune voalul de virgina in fata altarului PDL.Iar cand apare ponta la TV rad cu hohote la ineptiile care le scoate acest Mikey Mouse al USL.(citez ..voi respecta hot CCR care nu este dreapta)Eeeii e mult de vorbit dar din pacate inutil.

  4. -Perfecta dreptate DDD,dar nu numai in ochii tai,cit si in ochii multor galateni.In cea ce ma priveste ochii mei se pot uita la soare,dar la ei politicienii ba.Te salut!

  5. IAR AU INCEPUT! Antenele despre ele e vorba.Ghide,Badea,toata coompania!Dupa aflarea vestii ca “dictatorul” se reintoarce la Cotroceni,trepadusii astia instiga la revolta!Din cauza mentalitatii politicianului roman,ii consider pe toti ultima spita a societati,si imi sint toti politicienii dragi ca sarea in ochi.Dar sa instigi la revolta pt anumite jocuri e prea de tot!O invitata spunea ca toti cei 7,2 mil care au votat impotriva lui Base sa iasa in strada,doar asa se va trece peste verdictul CURTII CONSTITUTIONALE!Zau asa!Dar de ce cind o uzina era cedata contra spaga la investitori rau intetionati nu scoteau nu 7,2 mil,macar pe salariatii cu pricina in strada!De ce cind aparea un Trita Fanita,Nastase,Videanu,etc,nu scoteau lumea in strada!Este mai important inlocuirea unor banditi cu altii versati,decit oxigenul pt fabricile sufocate de terti interlopi indieni,francezi,italieni,rusi,etc!AH ROMANIA!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s