Cu cine vrea sa se lupte Ciumacenco impotriva fostilor sai colegi de partid


Nu mai este un secret pentru nimeni ca Nicusor Ciumacenco , cel care a demisionat din PSD pentru a se lupta cu liberalul Marius Stan pentru cucerirea fotoliului de primar, batalie pe care a pierdut o , va trece cu arme si bagaje la PDL Galati. Mai exact , alaturi de  cea mai mare parte a sustinatorilor sai , multi din ei fost membri ai PSD: Ma simt nevoita sa spun ca eu l am crezut pe Ciumacenco atunci cind a zis ca daca nu cistiga fotoliul de primar se va retrage definitiv din politica desi nu am fost de acord ca un om ca Ciumacenco sa se declare infrint de sistem, adica sa nu mai faca nimic. Habar nu am daca Ciumacenco isi va pastra cota de popularitate avuta atunci cind a luptat ca independent .Asa cum habar nu am daca venirea lui Ciumacenco in fruntea organizatiei municipale a PDL; care a cunoscut in utimele luni framintari in ceea ce priveste conducerea , va aduce mai multe voturi la toamna candidatilor portocalii la fotoliul de parlamentar, indiferent care vor fi aceia. Singurul lucru pe care il stiu este ca Nicusor Ciumacenco i a prezentat lui Mihai Capra, presedintele interimar al organizatiei judetene a PDL; echipa cu care vrea sa reformeze organizatia si sa aduca voturi la toamna. O echipa din care fac parte pedelisti care nu au fost in gratiile senatorului Marius Necula , fostul presedinte al organizatiei municipale portocalii care s a autosuspendat din functie ca urmare a rezultatelor obtinute la alegerile locale. In timp ce senatorul Necula scrie scrisori de protest adresate conducerii partidului legat de venirea  la conducerea PDL Galati a fostului sau adversar la fotoliul de primar ,  Nicusor Ciumacenco asteapta ca echipa sa să primeasca binecuvintarea din partea Biroului National Permanent al PDL: Mai precis, Ciumacenco  i a ales drept primvicepresedinti ai organizatiei municipale pe Daniel Apetrachioaie, care a fost exclus din PSD deoarece si a anuntat sustinerea fata de candidatura la Primarie a lui Ciumacenco precu si pe pedelistul Ion Dumitru, directorul RER Galati. Functia de secretar gerneral ar urma sa ii revina lui Constantin Olaru in timp ce din biroul de conducere ar urma sa faca parte Olimpia Buzea, Cristi Capetis George Schin si Onut Atanasiu. In ceea ce priveste presedintia organizatiei municipale de tineret a PDL,aceasta ar urma sa ii revina lui Bogdan Hincu, unul din fostii TSD isti care l au sustinut pe Ciumacenco in campania din vara pentru Primarie. Magda CONDOS_ acest text este un pamflet si trebuie tratat ca atare.

Advertisements

8 thoughts on “Cu cine vrea sa se lupte Ciumacenco impotriva fostilor sai colegi de partid

  1. Sa incep cu felicitarile pentru Cristi Capetis si George Schin?Aaa, si poate pun mana de la mana si curata PDL-ul de uscaturi. Macar pe plan local. Stiu ei prea bine despre cine vorbesc

  2. Cred ca e o greseala sa aduca in prim plan PSD-isti care sa conduca PDL oras Galati ! El ca persoana e altceva dar aducand pesedeii astia cu el , va pierde ! Eu unul nu impartasesc deloc aceasta situatie !

  3. Asa cum a promis si Antonescu ca se va retrage din politica daca pierde.Si va pierde.
    Stii cum se spune….oameni care nu au avut servici niciodata.

  4. Romanul la prins sec 21 cu principii diferite.La loc de cinste banul si puterea.Trebuie sa fii visator sau teleportat de pe vremea lui Bratianu sa poti crede cuvintul promis de politicianul roman.Nu mai exista onoare,doar in A.DUMAS mai gasesti.E prea suava fala de putere si bani.La romani gravitatea sta in traseismul politic mai ceva ca schimbul de ciorapi.Sufla usurati microbistii moda asta a apus in fotbal.Adica sa retrogradezi in liga 2 si sa cumperi locul unei echipe ce a tocmai a promovat.FRF a interzis asta.Daca PDL a ajuns sa spere ca prin promovarea lui Ciumi cel uituc si altor fosti pesedisti,atunci e grav.Au de asteptaRomanul la prins sec 21 cu principii diferite.La loc de cinste banul si puterea.Trebuie sa fii visator sau teleportat de pe vremea lui Bratianu sa poti crede cuvintul promis de politicianul roman.Nu mai exista onoare,doar in A.DUMAS mai gasesti.E prea suava fala de putere si bani.La romani gravitatea sta in traseismul politic mai ceva ca schimbul de ciorapi.Sufla usurati microbistii moda asta a apus in fotbal.Adica sa retrogradezi in liga 2 si sa cumperi locul unei echipe ce a tocmai a promovat.FRF a interzis asta.Daca PDL a ajuns sa spere ca prin promovarea lui Ciumi cel uituc si altor fosti pesedisti,atunci e grav.Au de asteptaRomanul la prins sec 21 cu principii diferite.La loc de cinste banul si puterea.Trebuie sa fii visator sau teleportat de pe vremea lui Bratianu sa poti crede cuvintul promis de politicianul roman.Nu mai exista onoare,doar in A.DUMAS mai gasesti.E prea suava fala de putere si bani.La romani gravitatea sta in traseismul politic mai ceva ca schimbul de ciorapi.Sufla usurati microbistii moda asta a apus in fotbal.Adica sa retrogradezi in liga 2 si sa cumperi locul unei echipe ce a tocmai a promovat.FRF a interzis asta.Daca PDL a ajuns sa spere ca prin promovarea lui Ciumi cel uituc si altor fosti pesedisti,atunci e grav.Au de asteptaRomanul la prins sec 21 cu principii diferite.La loc de cinste banul si puterea.Trebuie sa fii visator sau teleportat de pe vremea lui Bratianu sa poti crede cuvintul promis de politicianul roman.Nu mai exista onoare,doar in A.DUMAS mai gasesti.E prea suava fala de putere si bani.La romani gravitatea sta in traseismul politic mai ceva ca schimbul de ciorapi.Sufla usurati microbistii moda asta a apus in fotbal.Adica sa retrogradezi in liga 2 si sa cumperi locul unei echipe ce a tocmai a promovat.FRF a interzis asta.Daca PDL a ajuns sa spere ca prin promovarea lui Ciumi cel uituc si altor fosti pesedisti,atunci e grav.Au de asteptat.Salut.

  5. De unde sa mai aiba saracul, cota de notorietate avuta candva cind se ascundea dupa functia de viceprimar iar fostul, actual repauzat primar, ii pompa imagine prin metoda neimplicarii in nimic. Si uite asa, comicul vestit al ecranului politic prea des saritoriu din partid in partid, ajungind a se crede iubit si respectat de o urbe intreaga a ajuns la lada gunoiul politicii locale . La PDL si la basism . Recluziune pentru vreo zece ani sa invete sa-si respecte. colegii, ,,,cel putin.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s