Ciumacenco a batut palma cu Mihai Capra. Miza, sefia PDL Galati


Presdintele PDL, Vasile Blaga, despre care se vehicula ca va veni la acest sfirsit de saptamina la Galati pentru a discuta cu Mihai Capra, presedintele interimar a organizatiei judeene a partidului portocaliu, nu va descinde la malul Dunării . Daca nu s a intilnit cu Vasile Blaga in schimb Mihai Capra s a intilnit vineri cu Nicusor Ciumacenco pentru a discuta pe marginea preluarii de catre fostul viceprimar al Galatiului a conducerii organizatiei municipale portocalii. As putea pune pariu ca Mihai Capra nu si l a dorit pe NIcusor Ciumacenco la conducerea organizatiei municipale a PDL, acesta preferind sa faca echipa cu Miha Turcu. Asa cum as pune pariu ca venirea lui Ciumacenco nu este agreata de o parte din pedelistii galateni, inclusiv de senatorul Marius Necula, care a detinut pina acum putrin  timp sefia municipalei portocali. Din acest punct de vedere este greu de anticipat ce se va intimplla in sinul organizatiei portocalii odata cu venirea lui Ciumacenco si a echipei sale formata in principal din sustinatoriii sai la Primarie. Si aici este vorba in primul rind de membrii PSD care si au dat demisia din partid pentru a l urma pe Ciumacenco. Una peste alta , in cadrul  discutiei purtate azi cu MIhai Capra,  fostul viceprimar al Galatiului a zis ca este de acord sa preia sefia organizatiei municipale daca este lasat sa isi faca echipa de conducere si sa aiba libertate totala in ceea ce priveste organizarea . Mihai Capra a fost de acord cu solicitarea lui Ciumacenco care umeaza sa discute cu cei care i au fost alaturi in lupta pentru Primarie , Si aici este vorba inclusiv de cele zece persoane care au candidat pentru un fotoliu de consilier local independent. Habar nu am ce formula de conducere ii va prezenra simbata Ciumacenco lui Mihai Capra , dar tare as vrea sa stiu ce vor face pedelistii care sunt nemultumiti de impunerea  lui Ciumacenco de catre conducerea centrala a partidului .In rest ca si in cazul USL, PDL se dovedeste un partiod unde lumea nu are timp sa se plictiseasca . Si mai ramine de vazut daca aceasta miscare va determina cresterea procentului obtinut de partid la parlamentarele din toamna . Magda CONDOS_ acest text este um pamflet si trebuie tratat ca atare.

Advertisements

7 thoughts on “Ciumacenco a batut palma cu Mihai Capra. Miza, sefia PDL Galati

  1. Magda,cum ramane cu doctrina,cu crezul tau,cu visele tale cand vezi ca N.C trece la PDL?Daca ai idealuri ,de ce Magda accepti orice pret numai sa fii pe tron?L-am votat pe N.C…pe motive care au tinut de imaginea demisiei din PSD.Am crezut in onoare,am zis ca e incoruptibil.Dupa o politica de cativa ani de STANGA acum faci politica de dreapta.(intrebarile toate sunt adresate lui N.C)Nu mai inteleg nimic.Cei zece negrii mititei probabil tb sa-si scoata si ei parleala din campanie.Ma duc sa-mi trag glontul lui Nastase.

    • Dle dd da vad ca ai o probema. Vad ca multi aveti azi o problema cu mine. eu nu voi fi pe niciuntron, habar nu am despre ce vorbesti, sincer .si nu stiu despe ce pret vorbesti. Este clar ca azi e o fi fierbinte care incalzeste imaginatiia multora in legatura cu persoana mea .Cit despre doctrina si visele mele am constatat ca daca esti altfel decit altii esti terfelit, se scriudespre tine tot felul de mizerii si nu esti agreat pt ca nu faci intelegeri . Cam despre asta este vorba, adica esti considerat prost

  2. cred ca erau intrebari retorice…nu ti se adresau neaparat tie, Magda!Nu te lua omul la rost…era ca o discutie, framantari personale! 🙂
    Si, pe buna dreptate! Cum poti sa intorci macazul in asa hal? Pana la urma, lupta pt. putere e maxima!!! Se castiga bine tare daca esti sus!Nu mai exista nici convingeri, nici credinte, ti le schimbi cum bate vantul! Si eu aveam incredere in ciumancenco, si-mi placuse ca si-a dat demisia, si era independent, dar cu miscarea asta m-a scarbit total.

  3. Mj sa nu iti fie scirba,obisnuieste te cu ideea nu fi copil politica este o curva iar 99,99 % din jucatori cam ce ai vrea sa fie?Confor proverbului : spune cu cine umbli ca sa iti spun cine esti e valabil din 89 pina azi.POLITICA inseamna Trita Fanita/ins mare a brailei,VIDEANU/BORDURA,NASTASE/SIDEX,etc.

    • Da , da dar tot politica ne-a invatat ca o asemenea jigodie saltareata, oriunde s-ar duce cu acelasi cur aceleasi oua faci . Mai elegant , cine a tradat o data,,,,,,,,,,,,,,,,,persevereaza.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s