Picu Apostol Roman s-a dat cu poporul lui Dan Diaconescu


Zilele trecute l am sunat pe Picu Apostol Roman sa il intreb daca este adevarat ceea ce se zvoneste in tirg, si anume ca va trece cu arme si bagaje in partidul lui Domnu Dan. Dan Diaconescu. Picu Apostol Roman,. care si a dat acum ceva timp demisia din PC ul condus de Durbaca pentru a i face campanie lui Ciumacenco , a recunoscut cu jumatate de gura ca asa ar cam fi dar m a rugat sa nu scriu deocamdata nimic pentru ca nu ar fi terminat negocierile cu sefii cei mari de la Bucuresti. Acum domnu Picu a cam terminat ce avea de negociat cu reprezentantii lui domnu Dan si a preluat sefia organizatiei municipale a PPDD , pe care o va detine cam 60 de zile dupa care cica ar urma sa faca alegeri. Sincer nu imi dau seama daca nu cumva Picu Apostol Roman nu doreste sa candideze la toamna pentrru un fotoliu de parlamentar, pentru ca e cred ca ar cam avea sanse. Si spun asta daca ma gindesc la faptul ca locuitorii judetului si ai municipiului Galati au votat la alegerile locale reprezentantii PPDD  chitt ca acestia nu prea si au facut reclama pe la televizor  si nu au fost cunoscuti de oameni. A fost suficient faptul ca poporul OTV , care este satul atit de PDL cit si de USL; mai pe romaneste spus de toata clasa politica, a pus stampila pe candidatii propusi de partidul lui domnu Dan . Fara macar sa stie daca acestia erau chiar oameni noi in politica sau daca nu cumva unii din ei proveneau de la partidele criticate de DD seara de seara la OTV. Nu pot uita de exemplu cum in timpul campaniei electorale presedintele organizatiei municipale a PPDD , Constantin Ene, nu a aparut deloc la vreo emisiune electorala , prezenta acestuia fiind suplinita in schmib de un , ajuns consilie local al acestui partid,  care vorbea in numele lui si care purta o pancarta cu chipul domnului Ene. Dar chiar si asa galatenii l au votat pe domnul Ene drept consilier local.Daca as mai spune ca la Galati activitatea partidului lui domnu DD este cam invaluita in liniste si ca in Consiliul Local consulierii locali ai PPDD nu prea au nimic de zis si voteaza alaturi de cei de la USL, cred ca nu prea mai e nimic de spus. Si ramine de vazut daca venirea lui Picu Aposto Roman, care a invatat multe de la scoala lui Durbaca in ceea ce priveste munca de partid si organizarea, nu va aduce un plus de imagine partidului care ese aproape inexistenta la Galati, UPDATE – in jurul orei 21 m a sunat un cunoscut care mi a zis ca Ene Constantin a fost mazilit din functia de conducere detinuta  de cotre sefii  Partidului ,. I am multumit pentru informatie si i am zis ca stiam de la ora 14 ca Ene Constantin a fost decapitat din functie si ca sefia organizatiei judetene  rebine pentru o perioada primvicepresedintelui PPDD Galati , un domn despre care nu a auzit nimeni cred asa ca nu ii voi da nici numele .Magda CONDOS – acest text este un pamflet si trebuie tratat ca atare.

12 thoughts on “Picu Apostol Roman s-a dat cu poporul lui Dan Diaconescu

 1. eye4eye@neverforget.com
  89.137.222.113

  esti pregatita beton, armat. bea mai putin si intoarce te la ce stii mai bine, sa aduci osanale pedelistilor si mai ales lui Basescu! bucura-te ca vine inapoi! de gunoaie ca voi nu scapa tara asta! iti vine si tie vremea!

  • Dle, amenimtari de genul ca imi vine si mie vremea sau rindul le am mai auzit de la cineva numit Mircea Scintei. Asta cu bautura este o vrajeala ieftina de care m am cam saturat. Cit despre Picu Roman . cred ca va face mai multa treaba decit cei care au condus la Galati partidul. O zi buna !

 2. nicu m
  nmarin@yahoo.com
  89.137.222.113
  IP: 89.137.222.113
  Decimal: 1502207601
  Hostname: 89.137.222.113
  ISP: UPC Romania SRL
  Organization: UPC Romania BUCURESTI DOCSIS NETWORK
  Services: None detected
  Type:
  Assignment: Static IP

  1. Conducerea de pana la Picu a reusit in doar doua luni sa formeze o organizatie la Galati, ultima din tara admisa de Bucuresti si cu fonduri extrem de reduse sa depaseasca pe Marius Necula, senator si om politic cu mult mai important si performant decat Picu Apostol Roman. Cat despre voturi, daca se scot din voturi tocmai voturile celorlalti independenti cu exceptia lui Nicusor Ciumacenco, vei constata ca de fapt, Ene Constantin, a fost clasat al doilea dupa Marius Stan. Poate ca uneori rabdarea si profunzimea ne pot ajuta in mai buna chibzuinta si analiza. Picu Roman vine numit de la Bucuresti, pe o cale obscura, recomandat de un personaj cercetat penal, din lumea interlopa cu care are legaturi care va prelua organizatia de aici. Asa lumea interlopa va avea reprezentanti si poate ca asta ar fi meritat analizat. Daca Picu era curat, il tinea Durbaca si daca era capabil il sprijinea pe Ciumacenco de la care a luat bani. Vin parlamentarele si acum cei care au lucrat pentru PPDD trebuie inlaturati, spre folosul ‘sustinatorilor’. Nu e imposibil ca chiar cei de la Bucuresti sa nu fi luat si ei bani de la Picu, cumparandu-si sefia. Gratis nu a ajuns oricum in PPDDuil galatean si nu cred ca va coabita,m termen la moda, cu cei de acolo. Lupta lui Ene contra interlopilor care voiau in politica a fost se pare franta de la Bucuresti! Banii vorbesc!
  3. Nu onoreaza pe nimeni sa amenintati o femeie, indiferent de ceea ce face sau spune!

  • Dle dta esti tare haios si manipulezi bine, indiferent de la ce callcenter scrii. Dupa ce ai scris numai neadevaruri desore mine, cum ar fi ca beau ca sa induci in rindul celor care citesc textul ca nu stiu ce scriu, vii si imi scrii tot dta despre niste interlopi si spui ca nu este frumos sa ataci o femeie, lucru pe care chiar dta l ai facut . Ti am lasat comentariile scrise la adresa mea pt ca nu dau doi bani pe ele atita timp cit stiu ca nu sunt adevarate . in rest scrie ce vrei pe aici pt ca traim intr o tara libera. O zi buna ! Insa te rog sa te hotarasti. Daca ma ataci nu imi mai lua apararea apoi.

   • Nota bene
    nb@notabene.com
    83.103.186.102
    IP: 83.103.186.102
    Decimal: 1399306854
    Hostname: danubius.galati.astral.ro
    ISP: UPC Romania SRL
    Organization: UPC Romania SRL
    Services: None detected
    Type: Broadband
    Assignment: Static IP
    Hahaha!!! Eroare draguta, doar nu te pricepi acum si la alocarea dinamica de IP-uri?! Nu este nici politica si nici nu se bea…. Magda CONDOS este un pamflet si trebuie tratata ca atare.

   • Nota bene
    nb@notabene.com mailto:nb@notabene.com
    83.103.186.102
    IP: 83.103.186.102
    Decimal: 1399306854
    Hostname: danubius.galati.astral.ro
    ISP: UPC Romania SRL
    Organization: UPC Romania SRL
    Services: None detected
    Type: Broadband
    Assignment: Static IP
    Ca sa vezi si sa nu crezi exact aceeasi universitate pe care a absolvit o luceafarul metalurgie romanesti care are cam acelasi limbaj ca dta cu amenintari si aceleasi minciuni. Cred ca dta si dl mare lider aveti aceeasi culoare de ochi

 3. Asta e viitorul politicii gălățene, maimuțoiul ăsta plus retrasul definitiv pentru două luni, stomatologul ratat Nicușor

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s