Hai la vot ! Daca nu out!


Daca Basescu este urit de tot poporul care il vrea dat jos iar daca cei mai multi dintre romani sunt fanii USL , lucru pe care eu nu il contest, nu inteleg de ce se recurge la mijloace care imi lasa un profund gist amar pentru ca oamenii sa ajunga la vot. Daca in Romania s a ajuns ca lideri de sindicat sa fie de acord ca angajatii care le platesc cotizatii si a caror interese le reprezinta teoretic sa fie de acord ca oamenii sa isi piarda locul de munca daca nu vin duminica la vot este deja prea mult. Si spune totuil despre sindicalism si liderii de sindicat. Din cite am inteles eu, acest domn lider de la FEPA Birlad , pe numele lui Vasile Miirzache, ar fi membru al Cartel Alfa. Acum astept cu nerabdare ca cei din conducerea Cartel Alfa sa dea un comunicat de presa in care sa condamne pozitia liderului de sindicat care nu da doi bani pe membrii lui de sindicat asa cum au stiut sa dea un comunicat de presa in care  cereau oamenilor sa iasa la vot si in care il criticau voalat pe Traian Basescu . In continuare puteti citi facsimilul, publicat in ziarele locale ,  care reprezinta dovada vie a modului in care pentru unii lideri de sindicat inteleg sa reprezinte interesele membrilor lor de sindicat. si a faptului ca unora le place sa faca politica, lucru inacceptabil.  Cum la fel de inacceptabil ar fi fost daca liderii de sindicat s ar fi implicat si a fi cerut membrilor lor de sindicat sa nu se prezinte la vot.Magda CONDOS- acest text ese un pamflet si trebuie at ca atare. 

9 thoughts on “Hai la vot ! Daca nu out!

  1. Am vazut si pe un post central de tv documentul in cauza.Numai ca acolo nu spunea de acordul liderului de la rahat ALFA!Asta e mica in comparatie cu propunerea aia in care sa fii amendat si chiar ridicat dreptul de a mai VOTA!Ce ne mai tot miram,toate astea sint pe fondul fricii si comoditatii noastre.Noi impreuna daca iesim si sanctionam in strada orice incalcare,in orice zi din an,ii punem la treaba.Noi trebuie sa ii modelam si nu ei pe noi.Asta inseamna sa veghem impreuna.In primul rind trebuiesc organizatii civice cinstite cu rol de dirijor al vegherii noastre.Trebuie sa fim saritori,sa ne pese si sa ne implicam.Sa vezi tu din maidanezii astia gen Iliescu,Nastase,Crin A,Ponta,Basescu,Boc,etc ce pechinezi facem.

  2. Baaaaaa….vrei sa te faci…dottore? Apeleaza ba saitu : w.w.w.pontanacuplagiator.ro si te rezolva dom dottore imediatmente.
    Ia vezi acilea :
    Universitatea București: Victor Ponta – Plagiat. Rectorul Universității: Pentru anularea doctoratului avem nevoie de acordul ministerului
    Plagiatul: Cum a evitat premierul Ponta Consiliul de Etică până s-a asigurat de rezultat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s