Circul. Si o lectie pentru politicieni


Toader Cristea este unul din liderii unei anumite organizaţii de pensionari din Galaţi, al cărui nume nici nu mai contează. Asta pentru că liderii organizaţiilor de pensionari din Galati ca şi mulţi din liderii de sindicat au ajuns să facă jocuri politice , indiferent de ce culoare, lucru care este foarte grav. Am să trec şi peste faptul că Toader Cristea , proprietar de casa ridicata recent la marginea orasului , joacă după cum i se cântă şi nu degeaba. Am să trec şi peste petrecerile organizate de acest domn pentru pensionari cu diferite ocazii dar am să mă întreb unde au ajuns banii daţi de pensionari pentru a se distra câteva ore . Si am sa ajung la punctul cel mai important si anume acela ca lumea nu mai poate fi prostită de marionete gen Toader Cristea. Si spun asta pentru că Toader Cristea impreună cu 12 pensionari au incercat zadarnic miercuri dupa amiaza sa ii atraga pe pensionarii care isi petrec timpul liber in parcul sahistilor de partea lor, adica sa mearga si sa strige ca oamenii sa vina la vot iar Basescu sa fie debarcat. Batrinii i-au tratat cu indiferenta pe protestatari, ba chiar le-au adresat cuvintre nu tocmai placute. Acest lucru ar trebui sa le dea de gindit celor pentru care joaca acum Toader Cristea cel imbracat in haine de zeghe, si anume ca cei mai multi din pensionari nu sunt chiar asa usor de manipulat si s au saturat de intreaga clasa politica. Acum  vreau sa mai spun un lucru. Si anume ca acest domn nu a venit impreuna cu mina de pensionari la mitingul organizat recent de un sindicat pentru salvarea locurilor de munca din Combinat, nu a cerut guvernantilor, oricare ar fi ei, sa faca locuri de munca lucru care ar putea conduce cu adevarat a cresterea pensiilor. Acesti pensionari nu cer nici macar cresterea pensiilor lucru pe care il cereau  cind la guvernare erau portocalii. Toader Cristea din pacate nu este singurul care face politica in loc sa se ocupe de binele pensionarilor. Si liderii Cartel Alfa au transmis un comunicat de presa in care indeamna oamenii sa vina la vot si in care se pling ce lucruri rele s au intimplat pe vremea cind Basescu conducea tara. Au uitat insa sa spuna de protocolul semnat cu USL , au uitat sa se indigneze cu la fel de multa minie proletara cind cei aflati la putere nu si au tinut promisiunile facute cind erau in opozitie si nu i am vazut sa faca vreo actiune de protest pentru a trage un semnal de alarma legat de ceea ce se intimpla la Combinat. Magda CONDOS- acest text este un pamflet si trebuie tratat ca atare

4 thoughts on “Circul. Si o lectie pentru politicieni

 1. DRAGA MAGDA CRED CA TE REFERI LA MARELE LIDER DE KKT ”BOGDAN HOSU„ NU?
  ACEST JEG SITUAT PE ULTIMA TREAPTA A UMANITATII MAI BINE AR FACE CEVA PT SALARIATII DIN AMG CA TACSU A MANCAT O PAINE DIN ”SIDEX„ DACA NU MA INSEL A FOST NORMATOR LA ”CSG„ SI BINENTELES A AJUNS MARE LIDER DE KKT DATORITA LUI TACSU SI MACAR SENTIMENTAL AR TREBUI SA SE IMPLICE CU TRUP SI SUFLET PT SIDERURGISTI NU CUM A FACUT LA ULTIMA GREVA DE AMPLOARE PE CARE AM FACUTO SI AM FOST TRADATI DE ”JAVRA„ AIA DE LA ”VANATORI„
  SP SI TU DACA ASTA E RASPUNS PT MUNCITORI ATUNCI CAND A FOST CHEMAT DE SINDICATE PT RECUPERAREA UNOR DREPTURI PIERDUTE IN 2001 IAR EL A SP CAM ASA
  CITEZ DIN MEMORIE”CE A MANCAT LUPUL E BUN MANCAT SI GREU SE MAI POATE RECUPERA!„DAR BINENTELES CA FIECARE OM ARE PRETUL LUI!….. NU E ASA?

 2. SINCER SA-TI SP LA ACELE VREMURI CAND AM AUZIT CA VINE MARELE”BOGDAN HOSU„ IMI PUSESEM MARI SPERANTE CA VOM REUSI CU GREU DAR VOM REUSI DAR SA DOVEDIT UN MARE FAS VENIREA LUI LA GALATI.
  CAT DESPRE LIDERII LOCALI CE SA SP SUNT NISTE ”RETARDATI IN STARE AVANSATA„ DECI ”IRECUPERABILI„SI NU NE MAI PUTEM PUNE BAZA IN EI!
  TEBUIE SA SP CA EU NU MAI SUNT MEMBRU DE SINDIKKT DE MULT TIMP SI NU STIU CAND MA VOI MAI INSCRIE INTR-UN SINDICAT DAR SPRIJIN ORICE MANIFESTARE A ORCARUI SINDICAT CU INTENTII BUNE PT NOI SIDERURGISTII.

 3. T.Cristea e terminat dpdv propagandistic.Ca de asta e!Tradarea aduce propria indestulare,dar si “iesirea din mina” in a-ti face priza la aspiratorele cu cercei sau fara cercei.Cum spuneam Gl 16 EUR-T.CRISTEA-SI O PORTAVOCE!Geam lasat si silabele “jos”aruncate la trecatori,dar!Tradarea plateste.In graba,prostia si “iesirea din mina” au uitat ca masina rula prea repede,iar pensionarul si asa rau de timpan,nu prindea bine,unul spune “iete nepoate asta tine cu Basescu”!!!In dreptul IREG l-am prins si am strigat(intrebatil ma auzit si vazut “TRADATORULE EU NU VIN LA VOT CA SA O DAU USL-eului IN BOT”.Peste 40 min l-am prins iar in piata rusilor micro 17,la fel.Iar pensionarii nu auzeau decit preturile galopante in plin sezon de legume si fructe datorate cotatiei de 4,6186 al € fata de leu!Si asta dupa incalcarea voalata a CONSTITUTIEI ROMANIEI de catre un USL iresponsabil.T.CRISTEA e TRADATORUL NOSTRU NATIONAL,VREM NU VREM! A T I T .

 4. m&m ai dreptul sa nu fi membru de sindicat datorita petardelor aruncate,dar.. !Pacat.Exista un sindicat care face diferenta,dar fara membri…., nu doar platitori ai celor 8 lei ci membri care sa ceara socoteala liderilor cind abuzeaza,sau fraternizeaza cu patronul,ori doarme subit atunci cind frumoasele furnale nu fumega.Ai pseudonim frumos si curajos.Tare as vrea sa nu visez si sa te vad miine ca te implici!Ca intri peste lideri si presedintelui ii spui :HAI LA TREABAm&m ai dreptul sa nu fi membru de sindicat datorita petardelor aruncate,dar.. !Pacat.Exista un sindicat care face diferenta,dar fara membri…., nu doar platitori ai celor 8 lei ci membri care sa ceara socoteala liderilor cind abuzeaza,sau fraternizeaza cu patronul,ori doarme subit atunci cind frumoasele furnale nu fumega.Ai pseudonim frumos si curajos.Tare as vrea sa nu visez si sa te vad miine ca te implici!Ca intri peste lideri si presedintelui ii spui :HAI LA TREABAm&m ai dreptul sa nu fi membru de sindicat datorita petardelor aruncate,dar.. !Pacat.Exista un sindicat care face diferenta,dar fara membri…., nu doar platitori ai celor 8 lei ci membri care sa ceara socoteala liderilor cind abuzeaza,sau fraternizeaza cu patronul,ori doarme subit atunci cind frumoasele furnale nu fumega.Ai pseudonim frumos si curajos.Tare as vrea sa nu visez si sa te vad miine ca te implici!Ca intri peste lideri si presedintelui ii spui :HAI LA TREABAm&m ai dreptul sa nu fi membru de sindicat datorita petardelor aruncate,dar.. !Pacat.Exista un sindicat care face diferenta,dar fara membri…., nu doar platitori ai celor 8 lei ci membri care sa ceara socoteala liderilor cind abuzeaza,sau fraternizeaza cu patronul,ori doarme subit atunci cind frumoasele furnale nu fumega.Ai pseudonim frumos si curajos.Tare as vrea sa nu visez si sa te vad miine ca te implici!Ca intri peste lideri si presedintelui ii spui :HAI LA TREABA!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s