Pedeliştii gălăţeni dorm în sandale. Invitaţie la un exerciţiu de democraţie


Sincer îmi doresc din suflet ca actualul guvern USL condus de Victor Ponta să reziste până la toamnă pentru a vedea românii cum este cu democraţia originală a măsurilor luate de cei de la USL; care deja constituie motive de îngrijorare pentru ambasadele din ţările civilizate, în frunte cu ambasadoul SUA.. Acum nici nu mai contează că în noul Galaţi, odată chipurile cu schimbarea puterii, care este aceeaşi , adică tot USL; se mai dărămâ o bucată de clădire, circulaţia în centrul oraşului a ajuns un haos datorită unei decizii luate de onor Primăria Galaţi sau că asociaţiile de proprietari care au avut apă rece în campania electorală sunt iar pe uscat. Lucruri care se întâmplau şi pe vremea vechiului Galaţi condus de Dumitru Nicolae . Dar nici asta nu mă deranjează pentru că la urma urmei gălăţenii primesc cu vârf şi îndesat ceea ce merită pe măsura votului dat , lucru normal. Acum am să trec şi am să spun că eu nu înţeleg în ruptul capului cum pedeliştii gălăţeni dorm de câteva zile în sandale şi nu sunt capabili nici măcar să dea un amărât de  comunicat de presă în care să îşi spună părerea legat de ceea ce face guvernul Ponta, lucru care a ajuns să îngrijoreze până şi pe ambasadele europene . Sau poate că sunt eu prea naivă şi poate domnilor pedelişti gălăţeni , şi aici mă refer în primul rând la cei care au oarece funcţii în partid , le place ceea ce se întâmplă şi vor să se dea bine cu noua putere. În timp ce pedeliştii nu scot nici pâs,  alo se aude domnule Victor Dobrea sau domnule Iulian   Aramă, cei care vor organiza mâine un protest original sunt cei de la Noua Republică Galaţi, care îi aşteaptă pe toţi gălăţenii nemulţumiţi la ora 18, în faţa Teatrului Dramatic Cel putin asa mi a declarat coordonatorul filialei locale a Patidului Nouua Republica,Cristina Dobreanu.. Pentru o mică plimbare paşnică prin care se doreşte tragerea unui semnal de alarmă vivazi de modul ”minunat” în care a ajuns să fie guvernată această ţară şi pentru a ” aprecia”lucrarea de doctorat a lui Victor Ponta.  Si crede ti mă că nu este miine vorba de a apăra un partid  sau altul, pentru că PDL a dovedit că nu ae nimic mai bun ca USL; ci pentru a lupta pentru salvarea unor princiipii si a democraţiei Magda CONDOS- nota autorului- acest articol este un pamflet si trebuie tratat ca atare.

Advertisements

5 thoughts on “Pedeliştii gălăţeni dorm în sandale. Invitaţie la un exerciţiu de democraţie

  1. PROBABIL PE PLAN LOCAL STAU LA …COMBINATII ! NEGOCIERI …! DISPERAREA E DE MAI MULTE FELURI , NUMAI CA S AR PUTEA SA NU LE IASA ! VA CITESC SI ADMIR PUNCTELE DUMNEAVOASTRA DE VEDERE ! LE IMPARTASESC ! NU VA LASATI SI AJUTATI LUMEA ….LA “”TREZIRE”” , LA MOBILIZARE …! NU E NIMENI CARE SA I STRANGA LA UN LOC ! CIUMACENCO CE MAI FACE ?STAMATE ? MUNTEANU ? ETC ? GATA ? ACCEPTA INFRANGEREA ? AU RENUNTAT LA MENTALITATEA DE INVINGATORI SAU …NU AU AVUT O VREODATA ? OK ! MAINE AM SA MERG LA 18 LA TEATRU ! MA ALATUR MISCARII SI LA CEEA CE REPREZINTA SAU INCEARCA SA REPREZINTE EA! VA ASTEPT SI POSTARILE VIITOARE ! INAINTE …..MAGDA ! VIATA II RECOMPENSEAZA NUMAI PE UNII – PE CEI CURAJOSI SI …EVIDENT, CONSECVENTI !

  2. Ponta a anuntat ca vrea sa demisioneze, dar nu gaseste nicio demisie anterioara de premier roman, pe care s-o poata copia.

  3. magda, nu te mai întreba ce fac oamenii fostei puteri acum, când se uită la bec și au mâinile legate… nu că ar fi făcut mare lucru până mai deunăzi.
    să vedem cât de bine ne va fi cu doi gălățeni în actualul guvern.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s