Galatiul , în cartea recordurilor ?


Doi distinşi parlamentari ai USL Galaţi, şi anume deputatul PC Bogdan Ciucă şi deputatul PSD, Floin Pâslaru,turnător cu acte în regulă  al Securităţii dar care va candida din partea PSD pentru un un mandat de deputat, au făcut vineri seară la o emisiune tv o dezvăluire bombă. Pe care pe mine personal m-a lăsat cu gura căscată şi spun asta deoarece aveam oarece pretenţii în privinţa deputatului Bogdan Ciucă. Acum să nu vă închipuiţi că cei doi parlamentari ai USL Galaţi au vreun plan de înfiinţare a unor locuri de muncă, de atragere a unor investitori, de scădere a preţului apei calde sau reci saiu alte chestii de astea care cred că îi pasionează pe gîălăţeni. Pur şi simplu cei doi deputaţi ai USL au anunţat că vor organiza la Galaţi un campionat de jucat table, la care vor participa şi brăilenii, şi care potrivit lui Bogdan Ciucă va fi ceva nemaivăzut. Cică se va lasa şi cu ceva premii şi competitia va fi una nemaivăzută pentru că se vor forma echipe de jucători la nivel de scări, de blocuri, de străzi. Sincer mă bucur nespus că locuitorii acestui oraş care au votat ca în continuare ca  Galaţiul să fie condus tot  de cei de la USL , vor avea parte de o asemenea acţiune care cred că va aduce mulţi bani vânzătorilor de seminţe. Cel mai mult mi-a plăcut declaraţia deputatului PSD , Florin Pîslarum care visează la un nou mandat chit că ANi a constatat că este incompatibil cerând ca Parlamentul să îl excludă dar care este ţinut în braţe de Dan Nica , şi care a sunat cam aşa ” Am văzut ce îşi doresc cel mai mult gălăţenii deci vor avea parte de un campionat nemaipomenit de table”. Acum eu sper ca la alegerile parlamentare din toamnă gălătenii să continue să voteze masiv USL, pentru că o asemenea iniţiativă trebuie musai răsplătită ca lumea. Şi nu cred că locuitorii Galaţiului ar trebui să dea doi bani pe faptul că parlamentarii USL au votat marţi în Parlament înpotriva propriului  proiect de lege pe care deputatii PSD l-au depus în februarie şi care viza creşterea pensiilor . Dar dacă tot cei aflaţi acum la putere nu au votat pentru majorarea pensiilor eu cred că trebuie votaţi de gălăţeni pentru organizarea unui campionat de table unic la nivel naţional. Iar restul este istorie la fel ca şi scumpirea pretului curentului de la 1 iulie precum şi faptul  că pedeliştii gălăţeni parcă s-au retras  în munţi şi nu au nicio poziţie critică vizavi de greşelile şi derapajele făcute de actualii guvernanţi. Dar poate atitudinea de necombat a pedeliştilor gălăţeni este inexplicabilă doar la prima vedere şi asta deoarece poate unii prieteni ştiu de ce se întâmplă acest lucru. Magda CONDOS – nota autorului- acest text este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.

Advertisements

13 thoughts on “Galatiul , în cartea recordurilor ?

 1. De la Magda Condos citire,vineri 28 iunie :

  “vreau să vă anunţ că mîine dimineaţă veţi putea citi ce s-a discutat în cadrul şedinţei de azi după amiază la care au participat reprezentanţii de frunte ai conducerii Combinatului şi supervizorul Samjay Samadar”

  Iti place sa dai nada pestilor,domnisoara ?

  • Nu imi place sa arunc nicio nada. La niciun peste. O sa scriu cind amk eu chef ca uite poate intre timp nu am avut chef. E vreo problema? Incercati sa cititi in alta parte, daca aveti unde , ce s a discutat in acea sedinta. Pur si simplu am avut alte lucruri mai importante de facut si nustiu daca e cazul sa ma mai omor pentru vreo cauza. Atita tot.

 2. -Mda!E si asta o veste buna,campionat de table!Ce vrei Magda daca in combinat nu se mai produce tabla,las-o asa ca este bine vom produce la nivel de cartiere,de blocuri si de scari!E bine,e chiar foarte bine!Sper sa fie tabla subtire si nu groasa,ca aia care sa mutat in UE!Sa redevenim un centru de excelenta al campionatului de tabla subtire!Tot asa!

 3. Am început antrenamentul…le propun distinsilor domni şi un campionat de barbut, ragaituri,slapii cei mai frumoşi şi scuipatul cel mai verde…..wtf..noaptea mintiiiiiii….noapte bună galaţi..

 4. Iuliane Filimon deja Florin Pislaru,B.Ciuca si restul din barca,ti-au dat linie si marti tehnic!Tie,mie,lui Sarah si la toti galatenii.Cit despre barbut….,aha,pai se joaca si de cind!Aminteste-ti comisia aia creata pt desecretizarea contractului Sidex,cind au votat au mers parandalat!Iar acum la alegeri USL le-a dat galatenilor o braila,ahaa!Galatenii cind au fost la vot ghici ce au dat:4-3/6-1/5-2,numai zaruri de curve!Curve au dat,de curve au parte!Hai o zi buna,la mai mare!

 5. Poate pensionarii care pun de-o revolta sa se inscrie si ei alaturi de Pintea (numele de javra securista al lui Florin Paslaru) si de tat-su lu’ Bogdanel (Ma)Ciuca la campionatul de table , ca tot le-au dat uslasii tot ce cereau in iarna !
  acum 6 ore

 6. -Sa fim seriosi pensionarii si revolta!!!Ii confunzi cu batrinii de la 1907,pai aia nu aveau pensie desi munceau cu botnita la gura,si in loc de ajutoare primeau ghioage si plateau dijme!Ehei astia ai nostri stau la bloc si birfesc pe dupa plop!

 7. Astazi 02.07.2012, la stirile protv de la ora 19, au anuntat caa turnatorul ordinar Baslaru Clorin, nu mai poate cantita la parlament din doi ,motive : ca e declarat turnator si pt ca si-a ahgajat beizadeaua la cabinetu parlamentar.

 8. Pingback: My Homepage

 9. Pingback: check your state's lottery webpage

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s