”Domnica , fii barbata! ” Cum a ajuns sa fie aparat deputatul portocaliu Mircea Toader


Azi , in jur de 30 de pensionari in frunte cu Toader Cristea, presedintele unei asociatii ale pensionarilor din Galati, s au aduna la ora 11 in fata sediului PDL de pe Domneasca. Pichetarea sediului partidului portocaliu nu mai este o noutate asa de mare penru ca pensionarii lui Toader Cristea fac acest lucru  de ceva vreme la fiecare sfirsit de saptamina, mai exact vinerea , protestind fara insa sa obtina nimic . Din pacate pentru ei. Elementul care a mai inviorat protestul de azi al miinii de pensionari ai lui Toader Cristea a fost prezenta avocatei Domnica Toader, sotia deputatului PDL de Galati, Mircea Toader care a iesit din sediul partidului  in fata protestarilor cu parul carunt carora le a spus ca isi pot striga cit vor nemultumirile dar ca daca il mai injura pe sotul ei ii va da in judecata. Madam Toader le a zis pensionarilor ca in 30 de ani de cind il cunoaste pe sotul ei nu l a insultat niciodata si ca nu permite nimanui, deci nici lor sa faca il faca cu ou si cu otet. Sincer nu prea pot sa o cred pe madam Toader ca nu s  a ratoit niciodata la domn Toader si asta pentru ca nu cred ca exista o casnicie perfecta unde timp de 30 de ani sa curga numai lapte si miere si cei doi soti sa isi spuna unu altuia doar vorbe frumoase.  Dar mi se pare jalnic ca deputatul Toader a ajuns sa fie atit de viteaz incit sa ajunga sa fie aparat de nevasta in loc sa fi avut singe in instalatie si sa iasa el afara si sa discute cu protestatarii care nu erau nici asa de multi si nici fiorosi ca sa se teama ca ar fi putut pati ceva. Dupa episodul in care madam Toader a iesit sa apere ” onoarea” patata a sotului ei in fata protestarilor, care nu au intirziat sa isi arate  nemultumirea fata de  iesirea , mai exact amenintarile, doamnei avocat, un grup de pensionari au intrat in sediul partidului portocaliu unde au inminat lista cu revendicarile lor deputatului Toader. Cred ca este inutil sa spun ca nu se vor alege cu nimic din ceea ce au cerut in petitia care o depun periodic si care se mai imbogateste din cind in cind cu cite o doleanta.

Advertisements

5 thoughts on “”Domnica , fii barbata! ” Cum a ajuns sa fie aparat deputatul portocaliu Mircea Toader

 1. toti acesti alesi astepata doar ziua in care semneaza statul de plata, chiar crede cineva ca isi iubesc meseria?…s alase tinerii sa se afirme si sa se retraga la pensi ce tot ei au taiat-o !…se aude ca pana la urma vine Mihaita tare din urma …bravo Mihai !

 2. Poate in familia Toader cinta gaina adica avocata, ca asa se spune. Cit curaj si pe Toader asta daca isi trimite nevasta sa dea ochi cu niste bieti pensionari!

 3. Cîtă vreme presa românească e dominată de zvoneri şi răspîndaci , slabe speranţe ca publicul să poată aprecia şi un alt tip de discurs.
  In ultimii doi-trei ani, paginile ziarelor au fost invadate de mercenari şi de propagandişti pentru care bunul-simţ şi raţiunea nu mai au de mult nici o valoare. Experţi în răstălmăcirea principiilor în numele cărora (vezi, Doamne!) vorbesc, aceşti „diriguitori ai opiniei publice“ nu au alt scop decît manipularea vinovată a realităţii.
  Campioana absoluta ai propagandei de partid, livrată vulgului sub titulatura pretenţioasă de articol de ziar, este CONDOS MAGDA.
  CONDOS MAGDA face parte din rindul „jurnaliştilor“ improvizaţi, a căror unică menire este împroşcarea cu noroi a adversarilor politici ai conducătorului suprem, ridicindu-se la performanţele de servilism pervers si obscen (la fel ca si viata ei de zi cu zi).
  Săptămînă de săptămînă, sub semnătura ei, ni se oferă invective în locul ideilor şi metaforelor şchioape pe post de argumente.
  Iată, pe scurt, doar cîteva situaţii care mă determină să pun sub semnul întrebării acest puroi urit mirositor chiar imputit din presa galateana ( Condos Magda de tine e vorba!), puroi ce peroreaza in numele Sindicatului Solidaritatea Tiber, facind pe cavalerul apocalipsei.
  Trebuie sa reactionam vehement faţă de „clămpăneala vulgară, invectiva neruşinată şi fuga de idee“ a acestei ibovnice a securitatii.
  Saptamana de saptamana, nu livrati decat rezultatele unei obsesii periculoase pe care ati dezvoltat-o si care devine ingrijoratoare pentru spatiul public galatean; saptamana de saptamana, isi dau mana ura si resentimentele impotriva anumitor persoane.
  Cateodata, citind forumul acestei pirtotine mi se pare ca nu mai e mult pana se va pune mana pe topoare.
  Ce nu realizati dumneavoastra, doamna CONDOS MAGDA (pentru ca inteligenta si talentul nu se pot cumpara) este ca, cu acest tip de discurs, nu puteti avea nici un fel de impact.
  Cei care va aproba sunt deja impactati (independent) de propria ura dezvoltata cam pe aceleasi baze cu cea a dumneavoastra; anii vor trece iar din prestatia dumneavoastra publica vor ramane doar aceste infierari (si mediocru si analfabete scrise, pe deasupra) impotriva unor oameni care au cu adevarat valoare.
  Valoarea dumneavoastra unde e???
  Rusine CONDOS MAGDA, rusine, rusine si nesimtire de tarnoata.

 4. Dle mare moralist, desi stiu cine esti pentru ca iti recunosc vorbele , adica minciunile pe care mi le spuneai aproape zilnic, imi pare rau sa iti spun ca ai o giindire simplista de genul cine nu este cu noi este impotriva noastra. Prima aberatie pecare o lansezi este ca as face eu nu stiu ce impotriva nu stiu cui care tine cu nu stiu ce partid. Dle, pentru ca stiu cu ca partid tii, adu ti aminte ca acest lider care este cu PSD a venit sa imi dea un material legat de vizita la Ponta si i l am publicat fara nicio problema. Daca sunt pusa de nu stiu cine sa fac nu stiu ce, una din aberatiile zilnice ale tale, atunci nu i publicam acel articol. Dta chiar o faci pe prostul si nu intelegi ca eu am vrut a spun ca acest mare lider este deranjat pe toti cei care nu au aceeasi simpatie poliitica cu el, si aici ma refer chiar si la alti lideri. Cit despre faza ca as fi eu ibovnica Securitatii ti am mai zis de o mie de ori sa aduci dovezi pentru ca eu atunci nu aveam nici 18 ani dar in fine. Cind ai ordin sa zici zilnic aceleasi minciuni este scuzabila atitudinea ta. Ti am mai zis acest lucru. Cit despre scenariul apocaliptic imi pare rau sa re dezamagesc dar nu il stiu de la Tiber, asa cum ai insinuat ci de la alte persoane care lucreaza in combinat si care sunt interesate de ceee ce se intimpla. Oricum remarca asta a ta este caraghioasa pt ca imi aduc aminte cum anul trecut Tiber zicea ca se va inchide cocseria, el era facur nebun si atacat pe toate partile iar eu eram criticata ca scriu ceea ce zicea el. Oare conteaza ca a avut dreptate si cocseria s a inchis? Nu cred. Asa ca ma asteptam acum la aceeasi reactie cind am scris ce s ar putea intimplai in martie. Si nu am scris tot ce stiu. Iar daca tie domnule, care sacrifici pe oricine si orice de dragul intereselor tale si a celor pe care ii slujesti, ti se pare normal ca un lider de sindicat sa nu aiiba nici macar liceul si sa mai reprezinte si o federatie si daca imi spui ca are cunostintele necesare pentru a lupta pentru oameni fie ca tine. Dar ti as putea da o multime de nume de oameni importanti din acest oras care au ramas f impresionati atunci cind l au auzit vorbind. Cit despre faza cu partidele , eu spre deosebire de dta, si ti am mai zis asta, nu sunt sluga niciunui partid, cum esti tu. Stiu ca si asta te deranjeaza, dar asta este.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s