Despre nunta fiului lui Eugen Chebac. Fata nevazuta a luptei din PSD continua


Cineva mi a scris un comentariu in care imi spunea sa ii dau detalii picante de la nunta anului, o numeste el, care a avut loc simbata seara , si al carui protagonist a fost baiatul lui Eugen Chebac, care si a pus pirostriile. Ca sa ma exprim plastic In seara asta voi fi foarte scurta dar poate  voi reveni miine cu amanunte. Astfel, petrecerea masa si dansul au avut loc la Palatul Navigatiei, nasi au fost o  familie de tineri, patronii unei firme  cunoscute in Galati, si anume familia Roxana si Gabi Stoian, patronii firmei Dinamic.   Sursele mele mi au spus ca tinerii insuratei au  avut parte si de o petrecere de familie mai intima si la Brasov, cu ceva vreme inainte . Din motive  personale care nu le pot dezvalui ma rezum sa spun doar aceste lucruri si sa adaug ca la nunta au fost prezenti circa 700 de  invitati de seama din lumea buna a Galatiului, de la aproape toate partidele politice si de la diferite institutii ale statului. Si ca nunta a fost una de bun gust si cu staif, unde nu s a aruncat cu bani, atmosfera fiind intretinuta de o serie de cintareti printre care s a aflat si Andrea Banica. Printre invitati s au numarat oamenii de afaceri Andrei Lisinschi si Marian Baila,  sefii Directiei de Finante si ai Jandarmeriei, dar si consilierul local  PC, Picu Apostol Roman care a stat la masa cu cei din aripa  MacIntosh din PSD Galati, si anume viceprimarul Nicusor Ciumacenco, sotii Cristoloveanu, Nicu Zburlea, Claudiu Brinzan in timp ce deputatul Florin Pislaru a stat la masa cu city managerul Florin Popa. Cit despre seful PSD Galati, Dan Nica acesta a stat la masa  cu Hartan, Stefan Viorel,  Lucretia Rosca ,  Cornel Istrate de la Vega si europarlamentara Adriana Ticau. Nu stiu daca este asa, dar cineva scria intr un comentariu o chestie de genul ca intre cele doua tabere din PSD razboiul va incepe in curind pentru a se decide care pe care, multi pariind de pe acum daca Eugen Chebac va reusi sa il inlature pe Dan Nica de la sefia PSD Galati.  Magda CONDOS

Advertisements

13 thoughts on “Despre nunta fiului lui Eugen Chebac. Fata nevazuta a luptei din PSD continua

 1. Sper sa scape galatiul de cea mai mare canalie din istorie, omul care a facut foarte mult rau orasului, nefacand nimic pentru acest oras. A fost ministru in doua mandate si? Nimic, zero taiat in patru. Dar oare au Ciumacenco, Chebac si reformistii puterea sa-l inlature pe Nimica Dan?

 2. Din cate stiu Nica e din Panciu, asa ca de ce ar face ceva pentru Galati. Oare Psd are oameni nascuti si crescuti in Galati pt ca atat primarul cat si Nica, Popa, Paslaru nu sunt galateni. Jos javra de Nica

  • http://www.cotidianul.ro/123276-PSD_nu_mai_crede_in_Ponta_Dar_a_crezut_vreodata
   Iti recomand sa citesti facatura asta de articol din cotidianul , ziarul lui nus, care inspira greata. Recunosc tactica pusa in practica si cu basescu, asa se face acum si cu ponta si cu asemenea lucruri nu voi fi de acord. Si anume cu atacuri si denigrari ale unor oameni care au mindrie coloana vertebrala si nu vor sa fie slugi Ponta a zis clar ca nu vrea sa fie sluga PNL ului, ceea ce apreciez, asa cum era geoana, a zis ca nu vrea sa fie condus de moguli ceea ce iar nu pot decit sa il apreciez si acum a inceput jihadul impotriva lui . Pt inceput in fituica cotidianul , probabil apoi va urma ceva ceva si la televiiunile lui securistul felix si turnatorul nus. Sper sa reziste la atacuri si mizerii asa cum a rezistat si basescu. Nu mor caii cind vor ciinii.

 3. Batalia de la Galati va depinde si ce se va intimpla in octombrie la congresul psd de la bucuresti. Si acolo se duce o batalie iar Nica nu trebuie subestimat . Nu stiu cit de puternic este Chebac , ca bani, influenta si putere .

 4. nunta a fost reusita si as putea spune ca decenta fara un fast exagerat, dar peste medie. Femeile erau elegante, unele chiar stralucitoare. Printre cele pe care le-am recunoscut m-au impresionat sotia lui Picu, a lui Chebac. Dar cel mai interesant cuplu mi s-a parut Ciumacenco si sotia lui (care apropo e foarte frumoasa si pare foarte tanara), care parca sunt din alta lume: fara fite, sinceri, populari etc. Chiar nu prea semanau cu ce era pe acolo. Vorbeam cu alt invitat si daca urmareai puteai vedea dupa reactiile din sala care cu care este. Ciudat mi s-a parutca Picu si Ciumacenco sunt foarte apropiati.

  • Pai daca au venit toti bastanii Galatiului normal ca toti erau imbracati bine . Ce sa zic. Iar cu lupta asta din PSD Galati o sa vedeti ca tot dracii vor cistiga adica aia rai si perversi pentru ca au sforile puterii si banilor in mina . Si relatii cu duiumul.

 5. Nu va placut si de mai tanarul Andrei Lisinschi care era insotit de frumoasa minora Anda Elefteriu .De ce ne mai miram oameni buni cand raman fetele insarcinate la 12 ani daca parintii acestora incurajeaza aceste lucruri?Vi se pare normal ca o copila de 16 ani sa umble noaptea la petreceri de acest gen?Se pare ca asta e Romania in care traim unde orice e posibil.

 6. LE DORESC CELOR DOI MIRI CASA DE PIATRA SI TOT NORORCUL. CEEA CE ESTE DE COMENTAT ESTE PREZENTA INFRACTORULUI LISINSCHI LA ACEST EVENIMENT SI A BRAGARESEI DE NEVASTA-SA. AVEAM O PARERE BUNA DESPRE P.S.D.-UL GALATEAN, DAR LA ACEST MOMENT INCEP SA MA INDOIESC DE CALITATEA STAFF-ULUI ACESTUI PARTID. STIAM CA PDL-UL IN DISPERARE RACOLEAZA TOTI INTERLOPII, DAR CA UN PRESEDINTE (PSD) DE CONSILIU JUDETEAN SA INVITE LA UN EVENIMENT DE FAMILIE UN INFRACTOR DE DREPT COMUN CU SENTINTELE PUBLICATE PE INTERNET, UN TACANGIU SI UN MARDEIAS CA SA SE FUDULEASCA PRINTRE OAMENI PRECUM NICA, PASLARU, BRANZAN PE CARE ORICUM II INJURA SI-I FACE DE RAHAT LA COLTURI (PENTRU CA PE DE-ASUPRA CA ORICE FALIMENTAR MAI ESTE SI INVIDIOS) NU M-AS FI ASTEPTAT! ORI CHEBAC ARE NOSTALGIA pdl-ULUI, SI IN ACEST CAZ SEFII LUI DE PARTID AR TREBUI SA IA MASURI, ORI I-A TRIMIS INVITATIA LUI LISISNSCHI INTR-UN MOTIV DE EUFORIE BAHICA, IAR IN ACEST CAZ AR TREBUI SA-SI DEA CU BARDA IN CEEA CE S-AR PRESUPUNE CA AR MAI AVEA. ORICUM A CONTINUA SA TE AFISEZI CU O ASTFEL DE FAMILIE, CARE CARA VALUTA PRIN CAMP CU DACIA CU FARURILE STINSE CA SA NU-I PRINDA POLITIA, CU OAMENI CARE – DACA NU VENEA REVOLUTIA , RAMANEAU CU ATATEA CLASE CAT ERA INVATAMANTUL OBLIGATORIU, SAU MAI FACEAU VREO CATIVA ANI DE “MITITICA” (PROBABIL TOTUSI CA D-NA L. VINDEA BRAGA LA PAHAR SI ACUM) ESTE DEPLORABIL. SA INTELEGEM CA ALESUL CHEBAC ESTE DE ACEEASI CALITATE CA LISINSCHI?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s