Adio ! Cu si despre Sidex


In timp ce vara aceasta nu se anunta una asa de rea pentru fabricuta numita ArcelorMIttal Galati, ;si am sa explic in urmatoarele zile de ce spun asta, si in timp ce nici lumea sindicala din Combinat nu a fost scutita de valuri, fiind vorba de niscai demisii din rindul conducerii  Sindicatului Solidaritatea al Metalurgistilor condus de Gheorghe Tiber, un alt subiect interesant , iata ca data de 1 august nu este una obisnuita. Ci va insemna, daca informatiile mele sunt corecte, plecarea a 146 de siderurgisti din cei 300 de angajati care s au inscris in programul de prepensionare derulat in cursul lunii iulie. Asta inseamna ca cei 146 vor spune adio locului lor de munca in schimbul unor sume oferite de companie . Ceea ce este bine as spune, pentru ca numarul galatenilor fara un loc de munca va creste , asa cum a crescut constant in ultimii ani. Deci sa ne bucuram zic ! Mai ales ca azi, la ora 14, ar urma sa aiba loc o intilnire intre conducerea unitatii si cea a sindicatelor in care banuiesc ca vor fi informati si in legatura cu numarul celor care vor pleca.  UPDATE.Compania a transmis in jurul orei 15, prin purtatorul de cuvint Dorian Dumitrescu un comunicat de presa in care precizeaza urmatoarele“ArcelorMittal Galaţi anunţă că 146 de angajați au fost acceptaţi să părăsească unitatea pe 1 august, în cadrul primei etape de plecări prevăzută de Programul de Pre – Pensionare.Procesul de selecţie continuă pentru următoarea etapă de separare, de la 1 septembrie.Compania subliniază faptul că vor fi respinse cererile venite din partea angajaților care nu pot fi înlocuiți la nivel intern. Magda CONDOS acest text este un pamflet si trebuie tratat ca atare

5 thoughts on “Adio ! Cu si despre Sidex

  1. conduserea fabrisii sa sa pregateasca de o mare oprire ,a otalariei si turnarii,fiindca salariile sant miiiiizeeeerabile.deja,s-a discutat,si urmeaza sa se hotarasca ziua.

    • La o eventuală evaluare profesională facută cu simț de răspundere, mare parte din personal ar trebui trimis să pască oile pe miriște, nu să producă oțel. Până nu se schimbă modalitatea comunistă in care se remunerează munca, pană nu se termină cu golănia asta de negocie colectivă a salariilor nu o să se intample nimic bun în sensul ăsta.

      Dar nimeni nu are interesul să schime ceva. Nici liderii sindicatelor ce reprezintă interesele salariaților pentru că în fapt iși apăra doar propriul interes și nu dorește să producă valuri de nemulțumire a cotizanților cu minte ingustă, nici administrația pentru că nu dorește să supere sindicatele, nici salariații pentru care meseria ce-o practică rămane o enigmă chiar și atunci când ies la pensie.

      Oricum, e funny că vreți să opriți iarăși fabrica. Deși, pentru asta trebuie să ai măcar urme de cojones atrofiate. Mira-m-aș să existe vreo mană de oameni care să mai aibă așa ceva prin combinat și mai mult de atât să știe a-și exprima nemulțumirile într-o manieră civilizată.

      La spart geamuri toți retarzii îs pricepuți!

      Succesuri! 🙂

  2. De ale retardului Mos Craciun “nici administrația pentru că nu dorește să supere sindicatele, nici salariații pentru care meseria ce-o practică rămane o enigmă chiar și atunci când ies la pensie. “,care in fapt este din ciocoi administratiei!Vezi Doamne administratia sa nu supere sindicatele!Care sindicate oricum tot timpul vb ca se ocupa doar de propriul interes!Si apoi cine altul decit Mos Craciun poate darui cu asa cuvinte muncitorilor adevarati apelativul “nici salariații pentru care meseria ce-o practică rămane o enigmă chiar și atunci când ies la pensie”,intr-un cuvint toti salariatii afara de el Mosul ies la pensie cu enigma ce meserie au practicat!Deci dragul de Mos doar de Administratie a vb frumos si vede in Admin un bun Samaritean care da numai sa nu supere pe nimeni!Ce o fi dind doar el stie!

Leave a comment